- Orienteringsmiljøet går alltid foran

Laget vennelenke til støtte for barn berørt av hiv og aids.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Du kan også være med i konkurransen!

Dagbladet.no oppfordrer idrettsmiljøene i Norge til å delta i vår store videokonkurranse. Ved å lage vennelenker, kan vi vise solidaritet med barn berørt av hiv og aids. En vennelenke kan være lang, kort, kreativ og annerledes. Hovedpoenget er at man skal være fysisk lenket til hverandre.

- Det nytter å bry seg

Vennelenkene symboliserer støtte til årets TV-aksjon, «Sammen for barn». Aksjonen er tildelt Unicef i samarbeid med Norges idrettsforbund og Olympiske komité (NIF).

- Nå kan vi vise at det nytter å bry seg. Vennelenkene kan være en morsom måte å bidra på. Man kan ha det gøy og samtidig sette fokus på et viktig problem i verden og være med på å løse det, sier Kjetil André Aamodt. Han er en av idrettens ambassadører under årets aksjon.

Se Kjetil André Aamodts vennelenke her!

I tre uker fremover trekker vi ut to vinnere hver uke. Vinnerne får et videokamera. På aksjonsdagen kåres en endelig vinner, og dette idrettslaget får besøk av Kjetil André Aamodt.Videoene kan bli vist på NRKs tv-sending på aksjonsdagen 21. oktober.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer