Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Origis kanonkule reddet ett poeng for Liverpool

Unngikk sitt andre tap på rad.

ETT POENG: Jürgen Klopps menn berget ett poeng på Anfield. Foto: Reuters / Carl Recine
ETT POENG: Jürgen Klopps menn berget ett poeng på Anfield. Foto: Reuters / Carl Recine Vis mer

• Liverpool - West Brom 2-2

(Dagbladet): Liverpool-laget ble refset etter det ydmykende tapet mot Newcastle forrige helg. Men i dag hadde Jürgen Klopp kaptein Jordan Henderson og Philippe Couthinho tilbake i lagoppstillingen, og det hele så mye lysere ut.

Men Liverpool fikk det trått mot West Brom, og ett poeng ble reddet av innbytter Divock Origis langskudd.

Tidlig ledelse Allerede etter et snaut kvarter hadde allerede Couthino gjort seg bemerket. Etter at ballen falt i beina på brasilianeren ved ti meter, fyrte han av mot mål. Men en god redning av WBA-keeper Boaz Myhill dyttet ballen over mål.

Et par minutter senere viste han seg fram igjen da han la et vakkert innlegg inn i 16-meteren, der Adam Lallana dyttet ballen videre til Jordan Henderson, som banket ballen i mål til ledelse for de røde.

Men gleden var kortvarig. West Brom utliknet etter at Craig Dawson fikk kranglet ballen i mål etter et hjørnespark. Liverpool-keeper Simon Mignolet var også litt ute å kjøre i den situasjonen, da han bommet på ballen som skulle bokses vekk.

På overtid i første omgang så det også ut til at West Brom tok ledelsen, men målet ble annullert. De hadde nemlig tre menn i offside.

Origi redningsmann Et drøyt kvarter før slutt satte West Brom endelig ballen i mål - denne gangen helt riktig - til en ledelse på Anfield.

SKADET: Dejan Lovren. Foto: 
Reuters / Phil Noble
SKADET: Dejan Lovren. Foto: Reuters / Phil Noble Vis mer

Jonas Olsson satte ballen i mål etter et hjørnespark.

Ikke lenge etter var det derimot stygge scener på Anfield. Dejan Lovren ble båret av gresset på båre etter en stygg takling av Craig Dawson, med ei flenge i kneet. Og i tydelige smerter.

Men innbytter Divock Origi reddet Liverpool seks minutter på overtid. Origi banket til fra 20 meter - og ballen satt i nettet.

SCORET: Jonas Olsson. Foto: Reuters / Carl Recine
SCORET: Jonas Olsson. Foto: Reuters / Carl Recine Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media