Ørjan Berg klar for RBK

Ørjan Berg er klar for Rosenborg, etter et Bodø/Glimt i ettermiddag godtok et bud på 8 millioner kroner. Totalt mener Glimt at Berg-avtalen er verd 18 millioner.

Styret i Bodø/Glimt har i ettermiddag behandlet saken i et møte, og bestemte seg for å si ja til Rosenborgs nye tilbud. Rune Bratseth og Mini var tidligere i dag i Bodø der de møtte Glimt-ledelsen.

RBK tilbød tidligere 6,4 millioner for Berg. Nå har trønderne plusset på 1,4 millioner, i tillegg til at Bodø/Glimt har fått eiendomsretten til Christian Steen. I utgangspunktet skulle Glimt betale 5 millioner for Steen.

I følge Glimt trenger heller ikke Bodø-klubben å betale Ørjan Berg noe av salgssummen, det må RBK ta seg av. Glimt anslår dette beløpet til ca 3 millioner. Andre forhold i kontrakten skal være verd 2 millioner.

- Avtalen er totalt verd 18 millioner kroner, og det er vi fornøyd med, sier Glimts daglige leder Tarjei Eck Hansen til Dagbladet.

I tillegg har RBK allerede betalt 3,6 millioner for å leie Berg i Champions League.

Ørjan Berg skal ha blitt enig med Rosenborg om en treårs-avtale som skal være likelydende med avtalen han hadde med Glimt når det gjelder lønn.

Lørdag spiller han serieåpningen for Rosenborg mot Stabæk. Dagen etter møter Bodø/Glimt Haugesund, uten spilleren som skulle styre hele laget denne sesongen.

- Nå skal spillerstallen forsterkes, sier Eck Hansen som vil bruke noen Berg-millioner på en erstatter.

TIL RBK: Ørjan Berg har jublet flere ganger i Champions League-sesongen, og håper på mer jubel i RBK-drakta.