Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ørjan Berg tok farvel med seriegull

Hyllet av et fullsatt Lerkendal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TRONDHEIM (Dagbladet.no): Ørjan Berg tok i kveld farvel med Lerkendal, Rosenborg og toppfotballen med å feire seriegull i Trondheim. Berg har spilt i syv kamper for RBK i år, og blir dermed seriemster 2006.

Men midtbanestrategen har slitt veldig med en vond ankel denne sesongen, og skaden har ikke blitt bedre i løpet av høsten. Dermed bestemte 38-åringen seg for at nok fikk være nok.

I kveld ble han hyllet av nesten 22 000 trøndere.

- Det har vært helt fantastisk å være her i alle disse åra, sa Berg etter å ha løpt æresrunden til øredøvende jubel.

Og på spørsmål om hva som sitter sterkest igjen, var svaret klart.

- Det må nok bli Champions League, det var liksom prikken over i-en i en flott periode. Jeg tenker ikke på spesielle kamper, men den generelle atmosfæren, og den følelsen vi hadde når vi deltok. Helt fantastisk, smilte Ørjan.

Men noe særlig vemod over å måtte gi seg, føler han ikke.

- Jeg er veldig tilfreds med denne avgjørelse, jeg er ikke trist. Jeg føler jeg har gjort mitt nå.

HYLLET: Ørjan Berg ble hyllet i snøværet på Lerkendal under pause i kveldens kamp. En fantastisk karriere er over. Foto: Scanpix
HYLLET: Ørjan Berg ble hyllet i snøværet på Lerkendal under pause i kveldens kamp. En fantastisk karriere er over. Foto: Scanpix Vis mer

Og røpet samtidig noen av framtidsplanene.

- Jeg blir i hvertfall ikke trener, det ser det ut til at det er mange nok andre som vil være. Nei, nå vil jeg gjøre noe annet enn fotball ei stund, avsluttet Berg etter sin siste opptreden på Lerkendal.