Ørjan blir i RBK

Rosenborg vil leie Ørjan Berg ut år 2000, og i går ettermiddag ble tilbudet fakset til Aspmyra. Etter det Dagbladet erfarer vinner RBK fram med sitt ønske.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg snakket med Tarjei Eck-Hansen i Glimt torsdag kveld uten at pris ble nevnt, sier Rune Bratseth. - Vi ønsker å beholde Ørjan ut kommende sesong.

Nils Arne Eggen sa allerede i fjor høst at «Ørjan blir på Lerklendal, han». Det er Eggens måte å snakke på. Og sjøl om Ørjan Berg har vært Glimt-lojal til det kjedsommelige, og alltid sagt at han forholder seg til den gjeldende utleieavtalen mellom RBK og Glimt, har det ligget i kortene at han ønsker å fortsette på Lerkendal.

Nå går det ønsket i oppfyllelse.

Blånekter utleie

Men det er noen skjær i sjøen. Av den økonomiske typen. For i Bodø sitter nemlig Bodø/Glimts administrerende direktør Tarjei Eck-Hansen med kortene så tett til brystet at det kan virke som om han ennå ikke har sett dem.

Og:

Torsdagene uttalelse i Aftenposten - hvor Eck-Hansen siteres på at «alt kan ordnes for penger» - benekter han overfor Dagbladet.

- Det har jeg ikke sagt, sier Glimt-direktøren.

Derimot:

- Ørjan skal tilbake, sier han til Dagbladet. - Det har vi sagt til de andre spillerne. For vi som hadde to sentrale midtbanespillere i fjor høst, sa at hvis den ene går så må den andre bli, og da vi ikke fornyet kontrakten med Lee Robertson (nå Start) sier det seg sjøl at Ørjan skal være med videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer