Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ørjan på gang

Skadesituasjonen i Rosenborg er i ferd med å lysne litt. Samtidig vil ikke klubbdirektør Rune Bratseth si om det blir spillerkjøp i vinter.

Nøkkelspillerne Ørjan Berg og Frode Johnsen er i framgang etter skader og operasjoner. Bergs skadefravær er blitt mye lenger enn opprinnelig forutsett, men nå er han på gang igjen.

Bratseth sier til NTB at Berg om kort tid er klar for trening igjen, og at han muligens blir klar for spill i Royal League senere i vinter.

Frode Johnsen er også snart tilbake etter sin meniskoperasjon, mens Mika Koppinen reiser til Trondheim fra Kanariøyene lørdag for å meniskopereres.

Robbie Russell har fått komplikasjoner etter sin meniskoperasjon før jul og er et stykke unna. Det er også en stund til Vidar Riseth er klar etter hans hælseneoperasjon.

- Vi kommer ikke nødvendigvis til å kjøpe spillere i vinter. Vi ser hele tiden etter spillere, det er en kontinuerlig prosess, men jeg vil si at det er like stor sjanse for at vi ikke kjøper noe som det er for at vi kjøper noen, sa Bratseth.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media