Ørjan ute i seks uker

TRONDHEIM (Dagbladet): Rosenborg- Molde 2- 1. - Jeg fikk en mann oppå meg, ble stående med all vekta på det ene beinet og så kom vridningen, sier Ørjan Berg. På benken i RBK-garderoben fikk han leddbåndbeskjeden som betyr seks uker på sidelinja.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Korsbåndet er helt - heldigvis, sier RBK-fysio Sigbjørn Hammer. - Det vi derimot er ganske sikre på er at leddbåndet på innsiden av kneet er røket.

Nils Arne Eggen pustet dypt etter det han kalte «bataljen mot tøffe Molde». Han ble trist da han fikk beskjeden om Ørjan Berg.

- Seks uker, sier du, det var veldig synd. Det var klasseforskjell på Ørjan og de andre midtbanespillerne i denne kampen.

- Hva kan jeg si, undrer Ørjan Berg der han ligger. - Klart det er veldig surt. Og jeg kjente det med en gang og tenkte «der røyk leddbåndet».

- Det var rett og slett et rent uhell.

- Det var en veldig tøff kamp?

- Jada, men det er greit. Molde er alltid harde. Og derfor ble det også veldig mange dueller. Knalltøffe dueller, sier Ørjan Berg.

Traff etter fire år

Molde kom til Lerkendal for å fighte for poeng og egen stolthet. Det første ble det ingen ting av - det andre er godt å ta med seg hjem etter tap. Og det måtte et kanonskudd til for å skille lagene midtveis i første omgang.

En juvel av et skudd fra Fredrik Winsnes.

- Endelig, sier Rosenborgs minste midtbanespiller. - Nå har jeg drevet og skutt og skutt her på Lerkendal i fire år. Og jeg har hatt noen pirkemål og en del ureine treff i tverrliggeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer