Ørjan vil fortsatt til RBK

- Det var en merkelig følelse å trene med Glimt igjen, sier Ørjan Berg som fortsatt vil spille for Rosenborg.

I ettermiddag møtte eldstebror Berg til sin første trening med Bodø/Glimt etter leieperioden der han har spilt for Rosenborg.

Det første Ørjan gjorde i Nordlandshallen, var å fortelle de øvrige Glimt-spillerne at han helst vil være deres motstander, og ikke lagkamerat, når serien starter til helgen.

Ti minutter forsinket kom treninga i gang, med Ørjan Berg i Glimt-tøy for første gang siden tidlig i fjor høst.

- Det var en merkelig følelse å trene med Glimt igjen, sa en relativt ordknapp Ørjan Berg til Dagbladet etter at treninga var avsluttet.

- Jeg vil fortsatt spille for Rosenborg, og jeg håper dette ordner seg, fortsatte Ørjan.

For at det skal «ordne seg» må Rosenborg heve tilbudet de har gitt Bodø/Glimt på kjøp av 31-åringen. Dagens tilbud er på 6,4 millioner, eller 10 millioner inkludert de 3,6 RBK betalte i leieperioden.

- Det er Rosenborg som nå må på banen. Vi føler denne saken har vært håndtert uproft av Rosenborg, og er ikke glade for at den startet i media. Dette har preget våre forhandlinger med Rosenborg den siste tiden, sier Bodø/Glimt-direktør Tarjei Eck-Hansen.

Trønderne må komme med et raskt tilbud. Hvis ikke spiller Berg serieåpning for Bodø/Glimt mot Haugesund til helga.

– Vi har tidligere kommet med et tilbud om kjøp av Ørjan Berg, men ble da møtt med et rungende nei. At de venter på et nyt utspill fra oss, skjønner jeg ikke. For oss er denne saken død akkurat nå, sier RBK-direktør Rune Bratseth til Nettavisen.

<B>VIL FORTSATT: </B>Ørjan Berg vil fortsatt spille for RBK.