- Orker ikke gå ut

Psykisk nedbrutte TIL-spillere skal nå få profesjonell hjelp av en «motivator». Det trengs. - Jeg orker nesten ikke gå på byen lenger. Jeg merker skulingen og blikkene fra folk, sier Jonny Hanssen til Dagbladet.

Midtbane-generalen som har vært Tromsøs beste spiller i år fortviler over situasjonen.

- Jeg støtter tanken om psykologisk hjelp. Ingenting bør være uprøvd. Vi murer oss ikke inne, men hele gruppa er langt nede nå, sukker han.

TIL-formann Gunnar Wilhelmsen varsler nå at enkelte spillere kan bli «sparket» fra klubben. Også det synes Hanssen er en god idé.

- Jeg tar min del av skylda for at det går dårlig, men vi har for mange spillere som er fornøyd med å kjøre rundt i byen med en TIL-bil. Nyinvesteringene har vært for dårlige i forhold til dem som er solgt, og stallen er feil sammensatt. Der har ledelsen gjort en for dårlig research. Beviset for det er at vi har måttet omrokkere på laget hele tida på grunn av skader, mener Hanssen.

Han tror det bare er en vei ut av det alle i TIL nå definerer som ei stor krise:

- Hard trening. Nå må vi trene og jobbe beinhardt i hele sommer. Så får vi håpe at vi får en krampetrekning og vinner noen kamper. Nå er vi rett og slett elendige, dårligst i Tippeligaen.