Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Orker ikke lenger tenke på Arsenal-triumf

Jol er bekymret.

(Dagbladet.no:) For noen uker siden sa Tottenham-trener Martin Jol at det vil være skrekkelig om Arsenal vinner Champions League.

Årsaken er at da vil ikke Spurs kvalifisere seg til neste års turnering ved å komme på 4. plass i Premier League.

Når orker ikke nederlenderen lenger å tenke på det.

For, han har sett Gunners-kampene mot Juventus og Real Madrid. Og er derfor smertelig klar over at Arsenal - sånn de spiller nå - har gode sjanser til å klare det han frykter.

- De er gode

- Når de slår Juventus hjemme og spiller bedre enn dem borte, da er de nødvendigvis et godt lag, sier han til nyhetsbyrået PA.

Selv om Tottenham tapte for Newcastle forrige helg, ligger de fortsatt foran Arsenal på tabellen. Men London-rivalene har én kamp til gode på Spurs.

- For å være helt ærlig som orker jeg ikke tenke på Arsenal, for da blir jeg bare bekymret. Og det har jeg ikke lyst til å bli.

VOLDSOMT GODE: Robert Pires, Fredrik Ljungberg og Thierry Henry viser klasse i Champions League. Foto: REUTERS
VOLDSOMT GODE: Robert Pires, Fredrik Ljungberg og Thierry Henry viser klasse i Champions League. Foto: REUTERS Vis mer

Men han klarer ikke la være helt.

- Det er artig å se et engelsk lag gjøre det bra i Europa, men hvis de gjør det for bra, kan det være et problem for oss.

Vil ha engelskmenn på laget

Martin Jol ser fram til å forsterke stallen ytterligere til sommeren.

- Vi trenger to spillere i hver posisjon og vi er ikke der ennå. Men jeg er ikke så glad i å ha for mange utenlandske spillere, sier Jol.

I motsetning til Arsenal har Tottenham en hovedvekt av engelske og irske spillere på laget. Da Arsenal møtte Juventus i går kveld, brukte de 13 spillere. Ingen av dem var engelske.

LIKER IKKE DET HAN SER: Martin Jol er bekymret.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling