Orker ikke se Balotelli-musklene igjen

Spissen refses av Italia-sjefen.

KJENTE IKKE TIL REGLENE: Mario Balotelli fikk en reprimande for denne feiringen i går kveld. Spissens forsvar var kunnskapsløshet. Foto: EPA  / MARCELO SAYAO / NTB SCANPIX
KJENTE IKKE TIL REGLENE: Mario Balotelli fikk en reprimande for denne feiringen i går kveld. Spissens forsvar var kunnskapsløshet. Foto: EPA / MARCELO SAYAO / NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Italia - Mexico 2-1.

Mario Balotelli har for vane å kle av seg når han scorer viktige mål.

I fotball-EM i fjor sommer dundret han innet et fantastisk skudd mot Tyskland, og poserte så utrykksløst i bar overkropp.

Muskelspillfeiringen likte han så godt selv at han har bestilt en statue av den.

- Måtte vise fram musklene Seint i går kveld scoret Milan-spissen igjen i Italia-trøya. 12 minutter før slutt mot Mexico brøytet han seg vei og dundret inn seiersmålet i Kontinentcupen.

ROS OG RIS: Mario Balotelli (t.v) ble gratulert av Italy-trener Cesare Prandelli etter seiersmålet mot Mexico. Men treneren var ikke begeistret over spissens feiring. Foto: AFP  / VINCENZO PINTO / NTB SCANPIX
ROS OG RIS: Mario Balotelli (t.v) ble gratulert av Italy-trener Cesare Prandelli etter seiersmålet mot Mexico. Men treneren var ikke begeistret over spissens feiring. Foto: AFP / VINCENZO PINTO / NTB SCANPIX Vis mer

Som seg hør og bør måtte Italia-trøya av Balotelli på nytt, slik at han synlig kunne spenne overkroppen i jubel. Etter kampen varslet det ris fra Italia-sjef Cesare Prandelli.

For da Balotelli kastet trøye fikk han et obligatorisk gult kort. Det gule kortet fører til at han blir suspendert med ytterligere én advarsel til i turneringen i Brasil.

- Han ville ta av seg skjorte og vise fram musklene. Men alle gule kort teller, sier Prandelli til nyhetsbyrået AP og legger til:

- Mario må slutte av ta av seg trøya etter mål. Å plukke opp dumme gule kort er en dårlig idé i vanskelige turneringer som denne.

Italia-sjefen så Balotelli bli utvist mot Tsjekkia sist helg, da han pådro seg to gule kort i sinne på tre minutter.

Styrke som person - Nå spilte han bra, og lot ikke noen pirke på ham. Han fulgte godt med i hele kampen og viste styrke som person, sier Italias landslagssjef.

Den tidligere Manchester City-spissen påsto etter kampen at han ikke kjente til karanteneregelen i turneringen som er et slags prøve-VM i Brasil.

- Jeg visste ikke at to gule kort fører til karantene i denne turneringen. Neste gang kommer jeg ikke til å gjøre det.

Han hadde aldri spilt på den berømte Maracanà-arenaen i Rio de Janeiro før i går. Han likte mottakelsen han fikk fra brasilianerne ett år før VM-sluttspillet samme sted.

Brasil lørdag - Det var fantastisk å få stående applaus på Maracanà. Det var en flott kamp, en fin følelse og et flott publikum. Jeg bryr meg ikke om dommeren. Det eneste som teller er at vi vant, det er alt, sier Balotelli til Rai Sport ifølge Football Italia.

EM-FEIRINGEN: Slik poserte Balotelli  etter praktmålet mot Tyskland i Polen i juni 2012. Foto: AFP  / GABRIEL BOUYS / NTB SCANPIX
EM-FEIRINGEN: Slik poserte Balotelli etter praktmålet mot Tyskland i Polen i juni 2012. Foto: AFP / GABRIEL BOUYS / NTB SCANPIX Vis mer

Italia møter Japan i neste kamp i Kontinentcupen onsdag. Etter det står Brasil på andre siden av banen i en trolig gruppefinale lørdag.

- Vi går videre dersom vi vinner neste kamp. Det hadde vært herlig å spille her i en finale, og vi skal gjøre vårt beste for å klare det. Det betyr ingenting hvem vi møter. Om vi er gode nok for en finale? Jeg tror vi er det, sier Balotelli.

JUBEL: Daniele De Rossi (midten) og Emanuele Giaccherini feiret villig med en trøyeløs Balotelli i går kveld. Foto: EPA/MARCELO SAYAO / NTB SCANPIX
JUBEL: Daniele De Rossi (midten) og Emanuele Giaccherini feiret villig med en trøyeløs Balotelli i går kveld. Foto: EPA/MARCELO SAYAO / NTB SCANPIX Vis mer