- Orker ikke være dumsnill

Cecilie Leganger (26) sa nei til Bækkelaget fordi hun ikke lenger orket å være dumsnill mot klubben. Nå ber hun om fred til å konsentrere seg om å bli best mulig på banen. Hun er sikker på å vinne en eventuell rettssak mot BSK.

- Jeg synes det er fryktelig synd at det har oppstått en konflikt mellom Bækkelaget og meg. Jeg har opplevd så mye positivt i klubben at jeg mener det er trist at slikt skjer, sier Leganger. Men framtida er hun usikker på.

- Først må jeg få denne saken ut av verden. Og jeg vil veldig gjerne hjem til Bergen. Jeg vet at Tertnes er interessert, men vi har ikke skrevet kontrakt, sier hun.

Eksploderte

- For å yte maks og redde straffer på overtid må du ville det så intenst at det ikke finnes andre løsninger. Og du må være i stand til å elske klubben din, sier Cecilie.

Med alle de kontraktsbruddene hun mener Bækkelaget har begått, har klubbfølelsen gått over til frustrasjon og aggresjon.

- Jeg er slik at jeg går rundt og samler på ting, og plutselig så eksploderer det, sier Cecilie.

Denne gangen gikk eksplosjonen ut over Bækkelaget, som hun holdt på å forlate allerede i fjor.

- Jeg var usikker på grunn av klubbens avtalebrudd, men Oddvar (Cecilies rådgiver, red.anm.) overbeviste meg om at jeg skulle bli, sier Cecilie. Undet tvil signerte hun en toårskontrakt.

Ville unngå bråk

- Bækkelaget truer med rettssak og utestengelse?

- Jeg er sikker på at jeg vil vinne en eventuell rettssak. Jeg føler at jeg har de papirene jeg trenger, sier Cecilie og henviser til et dokument fra 5. mai 2001.

- Det siste punktet handler om en ny kontrakt der klubben beklager sterkt det som har skjedd og vil rydde opp, sier Cecilie.