Orker, orker ikke?

FORNEBU (Dagbladet): Ronny Johnsen vet ikke om han holder 90 minutter mot Danmark. Toppfarta er heller ikke som vanlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tre dager før landskampen er bladene på prestekragen like godt vurderingsgrunnlag som noe annet for den ferske Aston Villa-proffen. Ronny Johnsen vet rett og slett ikke hva kroppen er god for. Sist han spilte 90 minutter var mot Island 22. mai. Da hadde han ikke spilt en hel kamp siden bortekampen mot Deportivo La Coruna i Champions League 2. april.

Kline til

- Om jeg får spille, kommer jeg til å stå på og kline til så lenge som jeg klarer. Jeg ligger nok litt etter andre spillere som har fått med seg trening i sommer og noen klubbkamper. Det sier seg sjøl, men jeg kommer til å gjøre så godt jeg kan, så får vi se om jeg holder, sier Johnsen til Dagbladet.

Mangel på matching på høyt nivå har også gjort ham treigere enn vanlig.

- Sitter du på ræva i sofaen i tre måneder, så er du ikke like kjapp. Det er bare sånn det er. Men dette kommer selvfølgelig med trening. Veldig mye av farta er medfødt, man føler seg mer eksplosiv jo mer man trener, sier han.

- Holder 90 minutter

Spilleren som vanligvis er bankers på laget så lenge han er skadefri, overlater fullt og helt til Nils Johan Semb å vurdere om han er god nok for Norge mot Danmark.

- Jeg tror Ronny holder 90 minutter, men om han ikke gjør det, får vi ta konsekvensen av det, sier Semb.

PRESTEKRAGE: Ronny Johnsen har ikke spilt en hel kamp siden 22. mai. Selv er han veldig usikker på formen, men Nils Johan Semb tror midtstopperen holder 90 minutter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer