Orket så vidt å vinne

BRYNE (Dagbladet): Når Brann-stjernene slokner, gjør reservene jobben. - Knallbra, for nå er mange nøkkelspillere mentalt slitne, sier Brann-trener Teitur Thordarson til Dagbladet.

Mot Bryne i går var Thorstein Helstad ute med skade. Propellen Azar Karadas fikk endelig sjansen på topp, og var heltent.

Karadas scoret et flott mål, men fikk ikke mer enn godkjent av sjef Teitur. - Solid, men han hadde sjansen til å score mange flere mål, mener Thordason.

Det var Azar enig i, og vet ikke om han får starte på topp neste gang. - Jeg trives godt der framme, men det viktigste er å få en plass på laget, sier Karadas til Dagbladet.

Nå skal Brann ut i ny Champions League-kvalifisering, og flere spillere slet med motivasjonen mot bunnlaget Bryne. Raymond Kvisvik kunne like godt ha lagt armene på ryggen i perioder, Petter Furuseth Olsen fikk heller ikke fart på beina.

Og teknikeren Alex Valencia ble så sliten, så sliten - og ble byttet ut med superreserven Tommy Knarvik.

- Jeg ble trøtt i beina, vi spiller ofte nå. Vi skal krige om medaljer og Champions League-kamper er en drøm, jeg går for full pakke i serie og cup! sier Valencia.

Trener Teitur Thordason er lykkelig som har en god spillerstall. I går kom Tommy Knarvik innpå og viste at han kan gjøre det meste med ballen foran mål.

- Tommy scoret og beviste at han har jobbet godt på treningene. Men han konkurrerer med gode spillere og må smøre seg med tålmodighet, sier Thordarson.

Brann var heldige som kunne reise hjem med en solid 3- 0-seier. Bryne var med på notene lenge, men Brann hadde de beste avslutterne.

- Ingen kamper er enkle, for ei tid tilbake hadde vi kanskje tapt et oppgjør som dette. Vi er på topp fysisk, men mentalt er det tungt for noen.

Enda tyngre er det for Bryne, som må håpe på et mirakel om de skal overleve i tippeligaen.

- Jeg gir ikke opp. I dag var ikke innsatsen god nok, uten at jeg skjønner hvorfor, sier Bryne-keeper Roger Eskeland til Dagbladet.