Orlando Magic med ni strake

Begynner å få valuta for storhandlingen.

GODFORM: Orlando Magic-center Dwight Howard i duell med Dallas Mavericks' Tyson Chandler.Foto: SCANPIX/AP/Tony Gutierrez
GODFORM: Orlando Magic-center Dwight Howard i duell med Dallas Mavericks' Tyson Chandler.Foto: SCANPIX/AP/Tony GutierrezVis mer

Hedo Türkoglu, en av nykommerne, satte personlig rekord med 17 assister. Magic har ikke tapt siden hjemmekampen mot Mavericks 21. desember. Det var rett etter at Türkoglu, Jason Richardson og Gilbert Arenas ble hentet inn for å hjelpe Dwight Howard.

- Det er veteraner som ble hentet inn, og nå har vi stort sett veteraner på banen. Vi prøver å komme oss til det store målet helt på slutten av sesongen, sier Richardson, som scoret 20 poeng lørdag.

Sju mann hadde tosifret poengtall. Magic har hatt minst seks mann med tosifret poengtall i sju kamper på rad, den lengste rekken i NBA på 18 sesonger.

- Det er ikke overraskende. Vi har mange spillere som på våre tidligere lag hadde snitt på godt over 20 poeng, sier Richardson.

Trener Stan Van Gundy skrøt mest av Türkoglu.

-17 assister er utrolig for hvem som helst, men for en forward som måler 208 centimeter? Rett og slett fenomenalt, sa han.

Sliter Mens Magic virkelig er i støtet og har ligaens lengste seiersrekke i øyeblikket, har det gått motsatt vei med Mavericks. Laget var inntil nylig blant de aller beste i ligaen, men det er blitt bare to seirer på sju kamper siden Dirk Nowitzki skadet kneet.

- Dirk er ikke med, så vi snakker ikke om ham, sa trener Mavericks.

Boston Celtics, som har ligaens nest høyeste seiersprosent, kom ned på jorda med 79-90-tap for Bulls i Chicago. Derrick Rose vant duellen med Rajon Rondo og scoret 36 poeng, mens Carlos Boozer bidro med 22.

Kevin Durant scoret 40 poeng da Oklahoma City Thunder slo Memphis Grizzlies 109-100.

(NTB)