Orlando Magic temmet Kobe Bryant

Slo tilbake i NBA-finalen.

PAKKET INN: Kobe Bryant åpnet sterkt, men ble etterhvert pakket godt inn av Orlando Magic-gutta. LA Lakers leder nå 2-1 i kamper, NBA-finalene avgjøres med best av sju kamper.  Foto: Ronald Martinez/Getty Images/AFP
PAKKET INN: Kobe Bryant åpnet sterkt, men ble etterhvert pakket godt inn av Orlando Magic-gutta. LA Lakers leder nå 2-1 i kamper, NBA-finalene avgjøres med best av sju kamper. Foto: Ronald Martinez/Getty Images/AFPVis mer

|||

Orlando Magic fikk nytt håp om å vinne NBA-tittelen etter tirsdagens seier over Los Angeles Lakers.

Magic vant den tredje finalekampen 108-104 og reduserte til 1-2 sammenlagt. Det spilles best av sju kamper.

Med tap ville det sett stygt ut for Florida-laget, men Dwight Howard og lagkameratene viste at de kan utfordre Lakers. Magic slet med dårlig uttelling i de to første finalekampene, men tirsdag traff spillerne på nesten 63 prosent av skuddene sine, som er rekord i NBA-finalene.

Lakers hentet inn vertenes forsprang på ni poeng i fjerde periode, men Magic klarte å sikre seieren i sluttminuttene.

- Jeg har sagt det gjennom hele sesongen og hele sluttspillet. Det eneste du ikke kan tvile på med laget vårt er viljen vår i slike situasjoner. Vi fortsetter å spille, enten det gjelder fra kamp til kamp, eller minutt til minutt, sa Magic-trener Stan Van Gundy.

Dwight Howard og Rashard Lewis scoret 21 poeng hver for vertene.

Kobe Bryant gikk hardt ut og scoret 17 poeng i første periode, men ble etter hvert pakket inn av Magic-forsvaret. Lakers-stjernen endte med 31 poeng, men slet med dårlig uttelling. Han traff bare på 11 av 25 skudd fra feltet og fem av ti frikast.

Kamp 4 spilles i Orlando torsdag.


(NTB)