Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Orry Larsen, Arneng og Carlsen nekter å score mål

Rekdal ut mot egne spillere - igjen.

IRRITERT: Kjetil Rekdal tar nok en gang et krast oppgjør med eget mannskap etter at AaFK gikk på et 1-3 tap mot lokalrivalen Molde.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
IRRITERT: Kjetil Rekdal tar nok en gang et krast oppgjør med eget mannskap etter at AaFK gikk på et 1-3 tap mot lokalrivalen Molde.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer

Følg Premier League og Tippeligaen direkte i livestudio fra kl. 14.30.

MOLDE (Dagbladet.no): Molde - Aalesund 3-1.

Etter nabofeide mellom Molde og Aalesund på Aker Stadion var det en tydelig frustrert AaFK-trener som kunne legge ut om ståa i jugendbyen.

- Vi starter hver eneste kamp på 0-1! Det at vi spiller med handicap i hver kamp er jo bra for motstanderne våre og de som spiller på oddsen, men det gir jo oss en tilsvarende stor knekk, murrer Rekdal.

I går kom heller ikke det tidlige målet imot som en konsekvens av hodeløs satsing framover, snarere tvert imot.

- Målet vårt var at Molde skulle gå utpå der med følelsen av at de spilte mot en massiv vegg. Den muligheten kastet vi bort ved første anledning, sier en oppgitt AaFK-sjef.

- Smågutter
Problemet har da også den tidligere landslagsspilleren identifisert. Og løsningen virker enkel.

- Molde ligger i toppen av Tippeligaen og de kan gå utpå der til hver kamp med voksne menn på banen. Til sammenligning så går vi utpå der med smågutter. Smågutter vil alltid gjøre enkle feil, poengterer Rekdal.

Før han legger til:

- Vi er langt fra å være på Moldes nivå.


- Nekter å score mål

Det har de siste dagene igjen blitt snakk om at sunnmørslaget skal hente tilbake sin tidligere keeper Anders Lindegaard, som nå er blitt henvist til benken i danske OB, men skal vi tro Rekdal er ikke dette første prioritet.

-Lindegaard var den beste keeperen i Tippeligaen da han var her, men det er ikke en ny keeper vi trenger først og fremst. Øverst på min liste står i alle fall en midtbanespiller som kan score mål. Vi har spillere som Orry Larsen, Arneng og Carlsen som nekter å score mål. Det holder ikke, lyder den krasse evalueringen av eget mannskap.

Rekdal var klar på at utskiftninger kommer til neste kamp, men én mann kunne han love å spille fra start også neste gang.

-Jonathan Parr spiller fra start neste helg. Han må spille. Alle kan ha en dårlig dag og jeg likte ikke å ta han av banen så tidlig som jeg gjorde i dag, men han var ikke på nett og det kan vi ikke godta, sier han.

I det flasken med ananasbrus fra Oscar Sylte var drukket opp var også Rekdal ferdig og tok fatt på den tunge turen over fjorden mot Sunnmøre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling