Ortega og Batistuta ble helter

Argentina - Jamaica 5-0 (1-0). Kanskje Norges største VM-håp, dommer Rune Pedersen, styrte med stram hånd. På overtid i første omgang sendte han Darryl Powell ut med rødt kort, og ting kunne bare bli verre for Jamaica etter pause: og det ble det!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Argentina spaserte seg til 5-0-seier mot Jamaica og er klar for åttedelsfinalen i VM. Ariel Ortega og Gabriel Batistuta ble kampens store spillere. Begge gjorde et kraftig hopp på lista over de beste målscorerne i VM. Batistuta gikk med sine tre nettkjenninger helt til topps.

     Banens beste spiller Ariel Ortega og Batistuta på det argentiske laget var alltid farlige, og trengte sjelden mer enn én sjanse for å få ballen bak mål.

     «The Reggae Boys» skapte bare et par halvsjanser, men anført av sweeperen Roberto Ayala var Argentina i realiteten aldri truet bakover. Den norske dommeren Rune Pedersen ga på overtid i første omgang korrekt det andre gule kortet til Jamaicas Darryl Powell. Dermed måtte Jamaica spille hele andre omgang med en mann ute. Det som i utgangspunktet var en ledelse på ett mål, ble til fem før Rune Pedersen avsluttet den argentinske torturen av reaggaegutta.

   Jamaica er ute av VM etter to tap. De får imidlertid sjansen til å rette opp noe av det dårlige inntrykket i avslutningskampen mot Japan.

  Argentina og Kroatia vil spille om puljeseieren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer