Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Oscar stjal showet i Mikels jubileumskamp

Chelsea videre i FA-cupen med 2-0 over Derby.

SCORET: Oscar putta mot Derby. Foto: REUTERS/Darren Staples/NTB Scanpix
SCORET: Oscar putta mot Derby. Foto: REUTERS/Darren Staples/NTB Scanpix Vis mer

John Obi Mikel scoret i sin 300. kamp for Chelsea da Derby ble slått 2-0 i FA-cupen søndag. Målet var bare Mikels fjerde for blåtrøyene.

Mikel ga bortelaget en fortjent ledelse etter 66 minutter, og bare fem minutter senere trygget brasilianske Oscar seieren med sin 2-0-scoring.

Fortjent Nigerianske Mikel har spilt for Chelsea siden han kom fra Lyn og norsk eliteserie i 2006, og søndagens kamp var hans 300. for klubben.

Han jubilerte på best mulig måte med scoring. Midtbanespilleren har aldri vært en målscorer, og målet mot Derby var bare hans fjerde i Chelsea-drakten.

Chelsea styrte kampen mot Derby søndag, og seieren var fullt fortjent. Hjemmelaget hadde store problemer med å få tak i ballen og seieren burde vært større.

Stoke venter Da Oscar endelig punkterte kampen etter 71 minutter, kunne manager José Mourinho puste lettet ut. Han har kritisert laget for å ikke score nok mål, og for at altfor mange Chelsea-kamper blir for spennende for ham.

Med seieren er laget videre i FA-cupen, en turnering Chelsea vant én gang under Mourinhos forrige periode i klubben.

I fjerde runde får Chelsea besøk av Stoke på Stamford Bridge.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media