Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Oslo Øst mister tre poeng

1. divisjonslaget Oslo Øst taper tre poeng for å ha brutt vilkårene for profflisens.

Det har Norges Fotballforbund bestemt. Oslo Øst står med nettopp tre poeng etter sine tre første kamper i 1. divisjon, men disse forsvinner nå.

I desember tildelte styret i Norges Fotballforbund (NFF) FK Oslo Øst profflisens for sesongen 2003 på visse vilkår. Forbundsstyret har så langt i 2003 funnet at FK Oslo Øst har brutt vilkårene på flere punkter:

Klubben har ikke rapportert regnskapstall i henhold til vilkårene, eller kommentert vesentlige negative avvik mellom regnskap og budsjett.

Oslo Øst har heller ikke varslet om at de likviditetsmessige problemer er forverret, slik som forutsatt i vilkårene. Årsregnskapet viser også noe annet enn den prognosen NFF mottok i desember.

NFFs doms- og sanksjonsutvalg behandlet saken i sitt møte 29. april og besluttet at klubben taper 3 poeng som vilkår for videre deltakelse i 1. divisjon menn i 2003.

- Det er aldri hyggelig å straffe en klubb med tap av poeng, men i og med klubbens vanskelige økonomiske situasjon fant doms- og sanksjonsutvalget det ikke hensiktsmessig å ilegge klubben en betydelig bot, sier informasjonssjef Roger Solheim i NFF i en pressemelding.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media