Oslo-været er perfekt for Powell

Supersprinteren gleder seg til Bislett.

LADET OPP MED JORDBÆR: Asafa Powell var i kveld på tradisjonelle jordbærpartyet i Oslo rådhus før fredagens Golden League-stevne i friidrett på Bislett. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
LADET OPP MED JORDBÆR: Asafa Powell var i kveld på tradisjonelle jordbærpartyet i Oslo rådhus før fredagens Golden League-stevne i friidrett på Bislett. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Ingen er uslåelig. Supermenn finnes ikke, men både Jaysuma Saidy Ndure og Asafa Powell er enige om å løpe fort på Bislett fredag.

- Jeg har en plan om å løpe raskere hele tiden. Til nå denne sesongen har jeg 9,97 sekunder som best på 100 meteren. Jeg håper det skal gå litt raskere enn det på Bislett, for forholdene, med den varmen dere har her i Oslo nå, er helt perfekte. Dette er min type vær, sier Asafa Powell til NTB.

Han har 9,94 som best på Bislett, og dersom han løper under 10 sekunder blank på fredagens 100 meter, blir det den 50. gangen han bryter 10 sekundersbarrieren.

- Jeg er i form til å løpe ganske bra, men den skaden jeg har slitt med de siste drøye to månedene i venstre ankel, plager meg fortsatt litt. Derfor tar jeg et løp av gangen og håper på å få en jevn og god progresjon framover, sier Powell.

Under 10?- Jeg vil ikke love at jeg skal løpe under 10 blank på Bislett fredag, men jeg kan love at jeg skal løpe fort, sier Jaysuma Saidy Ndure til NTB. Han har 10,14 som best i år, fra lag-EM i Bergen for snart 14 dager siden. Etter det har han for det meste trent fart og start.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer