Østberg fikk tilbake den stjålne rallybilen

Og leder Mountain Rally.

(Dagbladet.no): Det norske rallytalentet Mads Østberg (19) ble frastjålet sin Subaru Impreza WRC verdt fire millioner kroner i Göteborg i romjula.

Torsdag kom bilen til rette igjen, fortsatt i Göteborg, og stående på samme tilhenger som da den forsvant.

- Etterforskerne og forsikringsselskapet har gjort en god jobb. Ved å annonsere i lokalavisene om bilen fikk de inn et tips som viste seg å stemme, sier Mads Østberg til VG Nett.

Østberg var forberedt på at bilen ikke ville komme til rette, og kjører en annen Subaru under dagens NM-åpning, Mountain Rally på Gol.

Og der går det også riktig bra for Østberg. Etter fem fartsprøver ligger han 20 sekunder foran fjorårsvinner Thomas Schie.

- Det går veldig bra. Egentlig er det ikke noe annet å si. Bilen fungerer som den skal, og det gjør kjøringen også. Jeg føler ikke at vi tar i så veldig heller, så dette er bare moro, sa Østberg til Mountain Rallys nettside etter de tre første fartsprøvene.

FIKK TILBAKE BILEN: Stortalentet Mads Østberg (t.h.) kjører i likhet med Petter Solberg Subaru Impreza. Denne uka fikk han tilbake bilen han ble frastjålet i Göteborg i romjula. Foto: Scanpix
FIKK TILBAKE BILEN: Stortalentet Mads Østberg (t.h.) kjører i likhet med Petter Solberg Subaru Impreza. Denne uka fikk han tilbake bilen han ble frastjålet i Göteborg i romjula. Foto: Scanpix Vis mer