Østberg kjørte seg opp på 3.-plass

I Rally Finland.

I GOD FLYT:  Mads Østberg, her Fra Rally Sverige tidligere i år, har kjørt bra i de finske skogene.  Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
I GOD FLYT: Mads Østberg, her Fra Rally Sverige tidligere i år, har kjørt bra i de finske skogene. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mads Østberg klatret opp på tredjeplass i Rally Finland da britiske Kris Meeke måtte bryte. Nordmannen ligger 1.28 bak ledende Jari-Matti Latvala.

Meeke krasjet ut av løpet. Med fortsatt solid kjøring av Østberg betydde det pallen med to fartsprøver igjen søndag.

27-åringen ligger plassert litt i «ingenmannsland» foran den siste dagen av Rally Finland. Han har over ett minutt opp til Sebastien Ogier på annenplass og nesten to minutter ned til Thierry Neuville på fjerdeplass.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Våler-mannen skal enten kjøre meget sterkt eller gjøre store feil om plasseringen skal endre seg søndag.

Andreas Mikkelsen krasjet ut av løpet fredag. Anders Grøndal er nummer 16 etter 18 fartsprøver i de finske skogene.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer