Tour de Ski 2017

Østberg like skuffa som da hun falt fra VM-medalje: - Pallsjansen er nå lik null

Weng venter på stang inn.

SÅ LANGT ETTER PALLEN: Ingvild Flugstad Østberg var langt nede etter fellesstarten i Tour de Ski i dag.
Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
SÅ LANGT ETTER PALLEN: Ingvild Flugstad Østberg var langt nede etter fellesstarten i Tour de Ski i dag. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VAL DI FIEMME (Dagbladet): - Det var ikke sånn jeg hadde håpet dagen i dag skulle bli, det må jeg innrømme, sa Ingvild Flugstad Østberg etter å ha blitt smurt bort på gårsdagens fellesstart i Tour de Ski.

Det som skulle danne grunnlaget for en pallplass totalt i touren, endte med fullstendig kollaps og fjerdeplass i sammendraget.

- Jeg var offensiv fra start, jeg hadde lyst til å gå fort i dag og være med og prege løpet. Kjempe om seieren, men så baller det litt på seg der. Skiene kunne vært bedre, og da blir det litt til at kroppen ikke føles så bra ut etterhvert også, sier hun.

- Det er litt tungt å skjønne at sammenlagtsjansene ryker der.

Stang ut

Ingen av de norske jentene hadde ski til å være med teten helt inn til mål. Heidi Weng beit tenna ihop og berget vinnersjansene med sjuendeplassen i dag.

- Det er kjedelig at det skjer, men jeg er litt lei av at det skjer når det gjelder som mest, sier Weng, og tenker tilbake til avslutningsetappen i Tour de Canada i fjor.

- Det blir for tungt å gå så mye fiskebein i en løype du må ha feste i. Jeg er egentlig veldg fornøyd med at jeg klarte å gjøre det såpass bra, men jeg føler jeg har hatt ganske mye stang ut de siste åra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer