Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Østberg og Mikkelsen ikke med i tetgruppa

Franske Sebastien Ogier og finske Jari-Matti Latvala kniver i teten i Rally Catalunya.

LIGGER ET STYKKE BAK: Mads Østberg i sin Citroën DS3 WRC holder 5.-plassen, men han har 29,7 sekunder å ta inn på lederen. Foto: Vesa Moilanen/Lehtikuva/AP/NTB scanpix
LIGGER ET STYKKE BAK: Mads Østberg i sin Citroën DS3 WRC holder 5.-plassen, men han har 29,7 sekunder å ta inn på lederen. Foto: Vesa Moilanen/Lehtikuva/AP/NTB scanpix Vis mer

Franske Sebastien Ogier og finske Jari-Matti Latvala kniver i teten etter første dag av VM-runden Rally Catalunya fredag. De norske førerne kjemper lenger nede på listen.

Den allerede klare VM-vinneren Ogier og Latvala kjører begge en VM Polo WRC. Etter at ni spesialprøver er unnagjort leder franskmannen med 4,0 sekunder på finnen.

Mads Østberg i sin Citroën DS3 WRC holder 5.-plassen, men han har 29,7 sekunder å ta inn på lederen. Østberg var helt i teten etter de første prøvene på grus, men tapte mye på de prøvene som gikk asfalt. Rallyet i Catalonia-provinsen er spesielt ettersom man kjører både på grus og asfalt.

Østberg var rasket på spesialprøve 2 og 7 som begge gikk på grus.

Andreas Mikkelsen, som er lagkamerat med de to Volkswagen-førerne, hadde ingen stor dag bak rattet i området rundt Barcelona. Han ligger 37,4 sekunder bak på en 6.-plass.

VM-runden avsluttes søndag. Da gjenstår bare RAC-Rally i Storbritannia av årets mesterskap.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling