Østberg skuffet og tårevåt ut av tetkampen

Mistet hjulet i Rally Akropolis.

SKUFFET: Mads Østberg var skuffet etter å måtte bryte i Rally Akropolis. Her er han i et løp fra i fjor. Foto: AFP PHOTO / THOMAS FREY / NTB SCANPIX
SKUFFET: Mads Østberg var skuffet etter å måtte bryte i Rally Akropolis. Her er han i et løp fra i fjor. Foto: AFP PHOTO / THOMAS FREY / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sebastien Ogier fikk mekaniske problemer og er ute av tetkampen i Rally Akropolis etter bare to fartsprøver. Det er også Mads Østberg.

Det var et hjul som felte Østberg, som ligger tre og et halvt minutt på etterskudd etter de to første fartsprøvene.

- Det var problemer helt fra start på etappen med mange hopp. Etter en sving og et hopp mistet jeg plutselig hjulet, og da var det gjort, sa Østberg etter at fredagen var over. Han var svært skuffet og hadde tårer i øynene da han forklarte hva som var skjedd.

Det var vanskelige forhold, og det var forholdene som først og fremst felte flere av de beste kjørerne. Også Mikko Hirvonen fikk problemer, og i likhet med Ogier og Østberg har heller ikke finnen noe sjanse på pallplass i dette rallyet.

Det er russeren Jevgenij Novikov som leder med Dani Sordo på annen- og finske Jari-Matti Latvala på tredjeplass. Det skiller 39 sekunder mellom de tre beste.

Andreas Mikkelsen på femteplass er beste nordmann. Han ligger 1.14 minutt bak Novikov.

Rallyet fortsetter lørdag og avsluttes søndag.

(NTB)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer