Østberg skuffet og tårevåt ut av tetkampen

Mistet hjulet i Rally Akropolis.

SKUFFET: Mads Østberg var skuffet etter å måtte bryte i Rally Akropolis. Her er han i et løp fra i fjor. Foto: AFP PHOTO / THOMAS FREY / NTB SCANPIX
SKUFFET: Mads Østberg var skuffet etter å måtte bryte i Rally Akropolis. Her er han i et løp fra i fjor. Foto: AFP PHOTO / THOMAS FREY / NTB SCANPIXVis mer

Sebastien Ogier fikk mekaniske problemer og er ute av tetkampen i Rally Akropolis etter bare to fartsprøver. Det er også Mads Østberg.

Det var et hjul som felte Østberg, som ligger tre og et halvt minutt på etterskudd etter de to første fartsprøvene.

- Det var problemer helt fra start på etappen med mange hopp. Etter en sving og et hopp mistet jeg plutselig hjulet, og da var det gjort, sa Østberg etter at fredagen var over. Han var svært skuffet og hadde tårer i øynene da han forklarte hva som var skjedd.

Det var vanskelige forhold, og det var forholdene som først og fremst felte flere av de beste kjørerne. Også Mikko Hirvonen fikk problemer, og i likhet med Ogier og Østberg har heller ikke finnen noe sjanse på pallplass i dette rallyet.

Det er russeren Jevgenij Novikov som leder med Dani Sordo på annen- og finske Jari-Matti Latvala på tredjeplass. Det skiller 39 sekunder mellom de tre beste.

Andreas Mikkelsen på femteplass er beste nordmann. Han ligger 1.14 minutt bak Novikov.

Rallyet fortsetter lørdag og avsluttes søndag.

(NTB)