Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Langrenn:

Østberg usikker på framtida: - Jeg må fortsatt ha troen

Har fortsatt ikke bestemt seg for om hun fortsetter.

PÅ VENT: Ingvild Flugstad Østberg vet ikke om hun fortsetter som langrennsløper neste sesong. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
PÅ VENT: Ingvild Flugstad Østberg vet ikke om hun fortsetter som langrennsløper neste sesong. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Langrennsløperen Ingvild Flugstad Østberg (26) var skuffet etter verdenscupavslutningen i Canada og uttalte til Dagbladet at hun følte hun hadde gått sitt siste skirenn.

Til lokalavisa Oppland Arbeiderblad forteller Østberg nå at hun fortsatt er usikker.

- Jeg fortsetter mest sannsynlig også neste sesong. Vi har verken oppsummert eller evaluert sesongen ennå, og jeg vil ikke komme med en endelig konklusjon før det, sier hun til lokalavisa.

Østberg avsluttet med å bli nummer tre sammenlagt i verdenscupen - men skuffet i ski-VM og ble også vraket til kvinnenes stafett. Hun endte VM med å vrake seg selv til tremila.

Nå vil hun bruke tid på å vurdere mulighetene sine.

- Jeg må fortsatt ha troen på at jeg kan bli enda bedre og ha glede av å gå på ski, både ved å trene og konkurrere, sier Østberg til Oppland Arbeiderblad i dag.

Det var søndag at Østberg først sa hun begynte å bli lei.

- Akkurat nå føles det ut som det er det siste skirennet jeg har gått. Men det er vel kanskje ikke det, sa Østberg til Dagbladet.

- Du tenkte på å legge opp mens du lå i snøen der?

- Ja, egentlig. Jeg må tenke litt utover de ukene som kommer, så får jeg se hva jeg kommer fram til, sa Østberg for tre dager siden.

Verdenscupen sammenlagt:

1) Weng 2023, 2) Pärmäkoski 1618, 3) Østberg 1517, 4) Nilsson 1437, 5) Bjørgen 1307, 6) Jessica Diggins, USA 912, 7) Falla 866, 8) Kerttu Niskanen, Finland 704, 9) Kalla 660, 10) Laura Mononen, Finland 605.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media