Eliteserien, Rosenborg:

Østbø klar for Rosenborg - Kwarasey på vei ut

Keeperbytte på Lerkendal.

Sarpsborg  20160924.
Eliteserien fotball 2016: Sarpsborg - Viking (1-0). Sarpsborgs keeper Arild Østbø i aksjon under eliteseriekampen i fotball mellom Sarpsborg og Viking på Sarpsborg stadion.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Sarpsborg 20160924. Eliteserien fotball 2016: Sarpsborg - Viking (1-0). Sarpsborgs keeper Arild Østbø i aksjon under eliteseriekampen i fotball mellom Sarpsborg og Viking på Sarpsborg stadion. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Arild Østbø forlater Sarpsborg 08 til fordel for Rosenborg, melder trønderne på sine hjemmesider.

Samtidig skriver Adressa at Adam Larsen Kwarasey er på vei ut døra på Lerkendal, og vil signere for danske Brøndby i løpet av kort tid.

Kwarasey har måttet slite benken bak André Hansen, og har ikke vært fornøyd med situasjonen.

Arild Østbø har undertegnet en treårskontrakt med Rosenborg.

- Det har gått fort i svingene de siste dagene, men jeg gleder meg til å komme i gang. Det kom overraskende på meg, men jeg ser på dette som en kjempeutfordring. Dette var noe jeg hadde skikkelig lyst til, sier han.

25-åringen startet sin karriere i Viking som unggutt, men etter lite spilletid i Stavanger ble han utlånt til Start og Strømmen, før han kom tilbake som førstekeeper. Etter 2015-sesongen skrev han under på en toårskontrakt med Sarpsborg.

Han spilte 13 kamper for Sarpsborg forrige sesong og holdt nullen i sju av dem, skriver NTB. Nå skal han ta opp kampen med landslagskeeper André Hansen.

- Jeg følte at dette var en sjanse jeg måtte ta. Jeg kjenner André fra tidligere og vet at vi kommer til samarbeide godt, sier Østbø.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer