Østensen skylder på snøfall

Mistet ledertrøya til Angerer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det ble heltysk på 15 km klassisk på hjemmebane i Oberstdorf i dag.  Franz Göring vant tour-etappen med tida 39,40,7. Landsmannen Tobias Sommerfeldt fulgte 13 sekunder bak.

Tyske Tobias Angerer ledet store deler av løpet, men måtte nøye seg med tredjeplass. Til gjengjeld tok tyskeren over sammenlagtledelsen i Tour de Ski.

-  Det var tøft og hardt, men jeg hadde gode ski. Det ble ganske røft på de to siste rundene, for da var det ikke så mange løpere i sporet, men den tyske innsatsen var glimrende i dag. Nå kan alle se at vi har et sterkt lag, og jeg kan forsikre at vi reiser videre til sprinten i Asiago med stor selvtillit nå, sier Angerer ifølge NTB.

Angerer fikk ledertrøya på pallen i dag og er 17 sekunder foran norske Simen Østensen i touren.

Snøen stoppet Simen

22-åringen fra Bærum leverte et respektabelt løp med en 18. plass og er fortsatt med i kampen om store penger foran de tre siste rennene.

- Jeg tror jeg gikk bedre enn resultatet tilsier. Det ble trått de siste fem kilometerne. Jeg gikk meg ikke stiv. Dette var kjedelig. Jeg følte meg veldig bra, og tror jeg skulle ha blitt blant de ti beste om det ikke hadde begynt å snø, sier Østensen til NTB. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer