Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Østenstad blir Viking-trener

Skal hjelpe Prahl.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tom Prahl fikk fortsette som trener i Viking etter styremøtet mandag. Men klubben tar noen grep for å snu tapstrenden som har sendt laget ned på nedrykksplass.

I dag melder Vikings hjemmeside at sportslig leder Egil Østenstad skal ut av dressen og inn på treningsfeltet.

Den tidligere Premier League-proffen skal hjelpe enkeltspillere til å finne formen.

- Egil er en sterk personlighet som ikke er redd for å stille krav. Han kjenner spillerne og kommer til å tilføre oss noe nytt på feltet, sier Prahl.

Den svenske treneren har selv ønsket å trekke inn fjorårets toppscorer rundt laget. Østenstad skal overlate administrative oppgaver til Prahl-assistent Arvi Taaler.

Og intensiteten på treningene til siddisene skal opp.

- Nå skal vi bort fra denne plassen på tabellen. Jeg kjenner spillerne godt og vet hvordan de tenker og takler forskjellige situasjoner, sier Østenstad til klubbsida.

• Din kommentar: Kan Østenstad snu trenden?

TILBAKE MED SPILLERNE: Viking forsterker trenerteamet med Egil Østenstad, den sportslige lederen som ga seg som Viking-spiss i fjor høst. Foto: Scanpix
TILBAKE MED SPILLERNE: Viking forsterker trenerteamet med Egil Østenstad, den sportslige lederen som ga seg som Viking-spiss i fjor høst. Foto: Scanpix Vis mer