Østenstad føler seg forbigått

- Det synes klart at jeg har spilt min siste landskamp, sier Egil Østenstad. Southampton-spissen har mistet lysten på landslagsspill etter nok en gang å ha blitt forbigått av landslagssjef Nils Johan Semb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I går offentliggjorde Semb sin femte landslagstropp - alle uten at Egil Østenstad har vært blant de utvalgte. Sist den tidligere Viking-spilleren slapp til i landslaget var under Drillo mot Skottland i VM.

- Jeg stiller langt bak i køen ser det ut til. Hver gang har landslagssjefen tatt ut nye spisser uten at det har vært meg. Jeg registrerer uttakene og har etter hvert skjønt hvor landet ligger, sier Østenstad til NTB.

Fortsatt aktuellVålerengas superspiss John Carew var den siste i rekken av spillere som har stilt foran 25-åringen fra Stavanger. Nils Johan Semb så Østenstad i aksjon mot Sheffield Wednesday en drøy uke siden, uten at det kan ha imponert landslagssjefen voldsomt.

- Mot Sheffield hadde jeg ingen god dag, men forøvrig er jeg fornøyd med egne prestasjoner. Jeg pratet med Semb etter kampen, og han sa at jeg fortsatt er aktuell for landslagsspill. Men etter å ha blitt forbigått utallige ganger uansett hvordan jeg spiller, har jeg mistet lysten, sa Østenstad.

Flere sjanser- Mange spillere har fått langt flere sjanser i landslaget enn jeg. Jeg velger å tro at det ikke har noe med klubben min å gjøre. Det ville vært håpløst dersom klubben jeg spiller for teller inn i landslagsuttakene, sa Egil Østenstad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer