Østenstad hisset på seg sjømenn

Havnet på dypt vann etter forsnakkelse.

(Dagbladet.no): Vikings sportsdirektør Egil Østenstad skapte høye bølger da han skulle understreke at klubben må bli mer kresen når de kjøper spillere framover.

- Det er nok slutt på tida da klubbene fylte troppene med sjømenn. Kravene til nye spillere er høyere nå, sa han.

Men dette utsagnet gikk ikke upåaktet hen. For, i etterkant av uttalelsen har den tidligere landslagsspilleren blitt nedringt av spørrende sjømenn.

- Jeg fikk mange telefoner fra sjømenn som lurte på hva som var galt med dem, forteller Østenstad til Stavanger Aftenblad - før han begynner å ro seg mot tørt land.

- Det jeg mente, var at det er slutt på tida da klubbene brukte penger som fulle sjømenn. Jeg uttalte meg feil, forklarer han, og tillegger at han setter pris på engasjementet.

Så gjenstår det å se om Viking-sjefen slipper telefoner fra fulle sjømenn i dagene som følger ...

HELGAS KAMPER:

Lørdag:

Tromsø - Molde kl. 19

FORSNAKKET SEG: Vikings sportsdirektør Egil Østenstad fornærmet enkelte sjømenn da han antydet at de ikke er gode nok for Viking. Foto: ERLING HÆGELAND/DAGBLADET
FORSNAKKET SEG: Vikings sportsdirektør Egil Østenstad fornærmet enkelte sjømenn da han antydet at de ikke er gode nok for Viking. Foto: ERLING HÆGELAND/DAGBLADET Vis mer

Søndag:
Fredrikstad - Viking kl. 18

HamKam - FC Lyn kl. 18

RBK - Strømsgodset kl. 18

Aalesund - Bodø/Glimt kl. 18

Brann - Stabæk kl. 20

Mandag:
Vålerenga - Lillestrøm kl. 19

Østenstad hisset på seg sjømenn
SJØMANN-STEREOTYPIEN: For alt Dagbladet.no vet, kan Skipper\'n, her sammen med Petra, være god i fotball. I hvert fall etter at han har spist spinat (står ikke på dopinglista).