Østenstad klar for City

Blackburn-spiss Egil Østenstad er utlånt til Manchester City de neste to månedene. Enda en nordmann kan være aktuell for de lyseblå. Venezia-spilleren Runar Berg prøvespiller for City denne uka.

Egil Østenstad trener med City for første gang i dag etter at klubbene i helga ble en om en utlånsavtale. Egil Østenstads var fornøyd da han fikk forespørselen fra City-manager Joe Royle fredag.

- Ingenting er verre enn ikke å spille fotball, og i Blackburn har jeg bare spilt én hel kamp i løpet av de siste tre månedene. A-laget er jeg ikke i nærheten av, og reservekampene er blitt avlyst på grunn av dårlig vær. Derfor tar jeg dette som en utfordring, sier Østenstad til Stavanger Aftenblad.

Runar Berg reiste i går fra Bodø til England for å trene med Manchester City i tre dager. Midtbanespilleren har oppholdt seg i Norge etter treningsoppholdet i Southampton for fire uker siden.

- Jeg håper at det er en mulighet for kontrakt, men hvor stor eller liten den eventuelt er, vet jeg ikke. Det får gå som det går. Jeg reiser ned for å trene, så får vi se hva det blir til, sier Berg til Nordlands Framtid.

Venezia er villig til å selge Berg. Klubben har 38 spillere på lønningslisten og er ute etter å frigjøre midler.

Berg er innstilt på å reise tilbake til Italia dersom det ikke blir kontrakt med Manchester City.

  • Manchester City ligger tredje sist i Premier League.

    (Dagbladet.no)