Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Østenstad legger opp

Spiller bare ut neste sesong for Viking.

Egil Østenstad avviser at oppholdet i Viking blir langvarig, og varsler at han vil legge opp etter 2005-sesongen.

Østenstad har fått nytt liv i sine 32-årige fotballbein, og spiller trolig fra start mot Sogndal i søndagens viktige bunnkamp. Selv om kroppen fungerer bedre enn spissen selv hadde våget å håpe på, avviser han at oppholdet i Viking blir langvarig.

- Jeg har fått lov til å være gutt litt lengre, men etter neste sesong er det på tide å bli voksen. Jeg vurderer det som helt uaktuelt å fortsette i Viking etter neste sesong, sier han til Stavanger Aftenblad.

Selv med scoring i treningskampen mot FK Haugesund og Erik Nevland ute med suspensjon, ønsker ikke Østenstad å ta ut spilletid på forskudd.

- Jeg er klar dersom treneren velger meg. Jeg har fortsatt et stykke igjen til toppformen, men merker at det begynner å gå bedre, sier den hjemvendte englandsproffen.

(.NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling