Østenstad på topp mot Mexico

Egil Østenstad skal spille på topp i morgendagens landskamp mot Mexico på Bislett stadion. Ole Gunnar Solskjær starter på venstre flanke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Landslagssjef Egil Olsen bruker Mexico-kampen til å eksperimentere med laget. Dermed får VM-troppens kanskje sikreste spiller, Tore André Flo, sitte på sidelinja og se Egil Østenstad og Ole Gunnar Solskjær kjempe om Frankrike-tur på Bislett-matta.

- Vi har ingen garanti for at Tore André Flo kan spille i alle VM-kampene. Derfor er det greit å prøve andre alternativer, sa Drillo på en pressekonferanse i dag.

Må bevise

Egil Østenstad, Ole Gunnar Solskjær og Gunnar Halle er de tre spillerne som har mest å bevise i morgendagens kamp, skal de komme seg til Frankrike i sommer.

Ellers lar Drillo Ståle Solbakken starte på midtbaneplassen som Kjetil Rekdal etter alle solemerker vil ha under VM. Også dette for å ha noen i bakhånd.

Treningskamp

Egil Olsen tror ikke vi i morgen vil oppleve noen kvalitetskamp. Til det er gressmatta på Bislett for dårlig.

- Dette er en treningskamp i ordets rette forstand. Når to lag på et så høyt nivå møtes på en så dårlig bane, vil det resultere i mye kjemping og mange feilpasninger, sa landslagssjefen.

Her er laget (4-5-1):

Keeper: Frode Grodås

Forsvar: Gunnar Halle, Henning Berg, Ronny Johnsen, Stig Inge

Bjørnebye

Midtbane/angrep: Håvard Flo, Roar Strand, Ståle Solbakken, Erik

Mykland, Ole Gunnar Solskjær

Spiss: Egil Østenstad.

Ti bombesikre

Drillo sa i går at under halvparten av VM-troppen allerede har fått beskjed om at de er Frankrike-klare. Sannsynligvis dreier dette seg om følgende spillere:

Frode Grodås, Thomas Myhre, Henning Berg, Ronny Johnsen, Stig Inge Bjørnebye, Erik Mykland, Kjetil Rekdal, Ståle Solbakken, Øivind Leonhardsen (om han blir frisk) og Tore André Flo.

De ti er bombesikre.

SATSER ALT: Ole Gunnar Solskjær ga alt på treninga foran Mexico-kampen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer