Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Østenstad scoret og skiftet ut

Egil Østenstad likte dårlig å bli byttet ut etter at han headet inn 1-0 for Southampton. Hjemmelaget klarte ikke å holde det gode spillet oppe mot Liverpool.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var ingen blid Egil Østenstad som gikk av banen i søndagens ligaåpning, hvor han scoret Southamptons eneste mål.

Manager David Jones mente Østenstad var skadd i leggen, mens den skadde mente han ikke feilte noe i det hele tatt.

- Jeg har riktignok vært litt stiv bak i leggen, men det har ikke vært noe å snakke om engang. Jeg ville iallfall ha spilt kampen ut fordi jeg følte at noe var på gang, sa Østenstad, som headet inn 1-0 etter 37 minutter.

I det 69. minutt ble Østenstad byttet ut med Matthew Le Tissier. Mot slutten av kampen gikk Southamptons formasjon i oppløsning, og laget pådro seg et unødvendig hjemmetap.

Ny kontrakt

Selv om han av og til blir byttet ut, trives Østenstad godt i Southampton. I disse dager skriver han temmelig sikkert under på en fireårig kontrakt med «The Saints».

- Den har ligget klar en stund. Det blir nok til at jeg skriver under. Bedre er den også enn den jeg har, sa Østenstad, som synes det er godt å være i en mindre klubb hvor han får spille mye.

- I de store klubbene er det ikke så lett. Man må iallfall markere seg raskt for å være sikker på laget, sa Østenstad, som ikke tror han vil bli solgt til noen annen klubb med det første.

Grådige

- Når jeg ikke ble solgt i sommer, skjer det vel ikke noe nå. Dessuten er de ganske grådige på prisen i Southampton, sa Østenstad.

Han var noe overrasket over at han ikke ble med i landslagstroppen.

- Jeg syntes jeg fikk gode signaler av Nils Johan Semb. Men jeg har ikke fått så mange sjansene på landslaget. Når jeg har fått sjansen, har jeg greid meg bra. Andre har nok fått flere muligheter, sa Østenstad.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!