Østenstad scoret og skiftet ut

Egil Østenstad likte dårlig å bli byttet ut etter at han headet inn 1-0 for Southampton. Hjemmelaget klarte ikke å holde det gode spillet oppe mot Liverpool.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det var ingen blid Egil Østenstad som gikk av banen i søndagens ligaåpning, hvor han scoret Southamptons eneste mål.

Manager David Jones mente Østenstad var skadd i leggen, mens den skadde mente han ikke feilte noe i det hele tatt.

- Jeg har riktignok vært litt stiv bak i leggen, men det har ikke vært noe å snakke om engang. Jeg ville iallfall ha spilt kampen ut fordi jeg følte at noe var på gang, sa Østenstad, som headet inn 1-0 etter 37 minutter.

I det 69. minutt ble Østenstad byttet ut med Matthew Le Tissier. Mot slutten av kampen gikk Southamptons formasjon i oppløsning, og laget pådro seg et unødvendig hjemmetap.

Ny kontrakt

Selv om han av og til blir byttet ut, trives Østenstad godt i Southampton. I disse dager skriver han temmelig sikkert under på en fireårig kontrakt med «The Saints».

- Den har ligget klar en stund. Det blir nok til at jeg skriver under. Bedre er den også enn den jeg har, sa Østenstad, som synes det er godt å være i en mindre klubb hvor han får spille mye.

- I de store klubbene er det ikke så lett. Man må iallfall markere seg raskt for å være sikker på laget, sa Østenstad, som ikke tror han vil bli solgt til noen annen klubb med det første.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer