Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Østenstad stoppet elendig Viking-trening

Spillerne reagerer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Viking-direktør og Tom Prahl-assistent Egil Østenstad fikk nok på dagens trening, skriver aftenbladet.no.

På grunn av dårlig innsats sendte han spillerne i dusjen, og innkalte til ny økt seinere i dag.

- Dette var rett og slett ikke akseptabelt. Jeg er svært misfornøyd med spillernes innstilling, sier Egil Østenstad til nettstedet.

Rogalands Avis skriver i ettermiddag at treninga bare hadde vart en halvtime da den tidligere England-proffen grep inn. Han holdt en lite tale, med følgende budskap.

- Sånn som det er nå kommer vi ikke til å slå Stabæk på søndag, sa Østenstad.

Flere av spillerne er ikke enige i avgjørelsen om å stoppe økta. Øyvind Svenning mener det bare er å kaste bort tid, og får støtte av Thomas Pereira.

Viking-veteran Trygve Nygaard sier til aftenbladet.no at han aldri har opplevd noe liknende på trening i klubben.

- Det kunne hende at Roy Hodgson snudde ryggen til og sluttet å bry seg på dårlige dager, men det gikk aldri så langt som dette.

FIKK NOK: Egil Østenstad, nå både trener og direktør, var så skuffet over spillerne at han sendte dem inn i garderoben. Arkivfoto: Alf Ove Hansen
FIKK NOK: Egil Østenstad, nå både trener og direktør, var så skuffet over spillerne at han sendte dem inn i garderoben. Arkivfoto: Alf Ove Hansen Vis mer

Viking er i krise for tida, seinest i går fikk hovedtrener Prahl midlertidig tillit av styret i klubben. Viking er jumbo i tippeligaen med bare sju runder igjen.

Egil Østenstad har ikke besvart Dagbladet.nos henvendelse i formiddag.