Østenstad til Newcastle?

MANCHESTER (NTB): Newcastle-manager Kenny Dalglish skal være villig til å legge inn et nytt bud på Egil Østenstad. Selv har ikke Southampton-spissen hørt noe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Dalglish fikk avslag da han bød 48 millioner kroner for 25-åringen. Ifølge engelske aviser skal Newcastle nå være villige til å betale det Southampton forlanger - 84 millioner kroner.

Tviler

- Sist Newcastle kom med tilbud, og jeg ikke fikk gå, sa jeg at det var interessant. Selvsagt har jeg fortsatt lyst til å spille for en så stor klubb, men jeg har ikke hørt noe verken fra agenten min eller Southampton. Derfor tviler jeg på at det er noe i ryktene, sier Østenstad til NTB.

Mandag starter han treningen igjen etter en operasjon i den venstre ankelen. Østenstad tar sikte på å kjempe om en plass på laget mot Sheffield Wednesday om 14 dager, men det kan bli vanskelig å danke ut nyinnkjøpte David Hirst og den engelske U21-landslagsspilleren Kevin Davies etter klubbens sterke resultater i det siste.

Ironisk

Ironisk nok er det nettopp Newcastle som står på Southamptons program i neste kamp, om en uke. Manager Dalglish har tre spisser skadet. Superstjernen Alan Shearer er ute til over nyttår, Faustino Asprilla er iferd med å trene seg opp etter en lyskeskade, mens Ian Rush er nyoperert i et kne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer