Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Østenstad til Newcastle?

MANCHESTER (NTB): Newcastle-manager Kenny Dalglish skal være villig til å legge inn et nytt bud på Egil Østenstad. Selv har ikke Southampton-spissen hørt noe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dalglish fikk avslag da han bød 48 millioner kroner for 25-åringen. Ifølge engelske aviser skal Newcastle nå være villige til å betale det Southampton forlanger - 84 millioner kroner.

Tviler

- Sist Newcastle kom med tilbud, og jeg ikke fikk gå, sa jeg at det var interessant. Selvsagt har jeg fortsatt lyst til å spille for en så stor klubb, men jeg har ikke hørt noe verken fra agenten min eller Southampton. Derfor tviler jeg på at det er noe i ryktene, sier Østenstad til NTB.

Mandag starter han treningen igjen etter en operasjon i den venstre ankelen. Østenstad tar sikte på å kjempe om en plass på laget mot Sheffield Wednesday om 14 dager, men det kan bli vanskelig å danke ut nyinnkjøpte David Hirst og den engelske U21-landslagsspilleren Kevin Davies etter klubbens sterke resultater i det siste.

Ironisk

Ironisk nok er det nettopp Newcastle som står på Southamptons program i neste kamp, om en uke. Manager Dalglish har tre spisser skadet. Superstjernen Alan Shearer er ute til over nyttår, Faustino Asprilla er iferd med å trene seg opp etter en lyskeskade, mens Ian Rush er nyoperert i et kne.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!