Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Østenstad utelukker utleie til Norge

Egil Østenstad har ikke spilt en hel kamp for Blackburn siden mars. I dag har det vært spekulert i at et leieopphold i en norsk klubb kan være en løsning for Blackburn-spissen - Det ser jeg på som helt uaktuelt, sier Østenstad til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

1. divisjonskollega Petter Rudi ble leid ut fra Sheffield Wednesday til Molde tidligere denne uka. Utlån til en norsk klubb er imidlertid ingen god løsning for Egil Østenstad.

Vålerenga har to ganger tidligere i år forsøkt å leie Blackburn-spissen, men Østenstad er ikke fristet av Vålerenga.

- Nei, det ser jeg på som helt uaktuelt. Å spille en måned i Norge er ikke noen god løsning for meg nå. Jeg mangler dessuten kamptrening, sier han til Dagbladet.

Østenstad mener en kort utleieperiode i Norge vil forringe sjansene hans til å spille seg inn i Blackburn. Han vil tenke langsiktig.

- Klubben har enorme lønnsutgifter til å spille i førstedivisjon, og de har sagt at jeg er en av spillerne de vil selge.

- Da vil de kanskje gi deg spilletid for å øke markedsverdien?

- Det er jo ikke garantert at det skjer. Vi har en stor stall. Men det kan jo snu seg raskt i denne bransjen. Manageren har sagt til meg at jeg bare må stå på for vise at jeg fortjener en plass på laget.