Østenstad vil ha slåssing på treningsfeltet

- Trenger ikke være negativt.

VIL HA TEMPERATUR: Knuffing og verbale sammenstøt hører hjemme på treningsfeltet i en klubb som vil kjempe i toppen, sier sportsdirektør Egil Østenstad i Viking. Foto: Alf Ove Hansen, Scanpix
VIL HA TEMPERATUR: Knuffing og verbale sammenstøt hører hjemme på treningsfeltet i en klubb som vil kjempe i toppen, sier sportsdirektør Egil Østenstad i Viking. Foto: Alf Ove Hansen, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Sportsdirektør Egil Østenstad sier til Stavanger Aftenblad at man må tåle tøffe tak på treningsfeltet i ambisiøse fotballklubber med ambisjoner.

- Jeg har selv sagt at et lag bør ha tre-fire slåsskamper hver sesong for å kjempe i toppen, sier Østenstad til avisa.- Jeg legger ikke annet i det enn at det skal være litt temperatur, sier Østenstad til Dagbladet.

De fleste arbeidstakere ville kanskje stusset om sjefen oppfordret til slåssing på jobb.

- Jeg ville ikke sagt det samme om jeg var sjef i Dagbladet, sier han.

Trenger ikke være negativtViking-direktøren har selv erfaring blant annet fra en tøff fotballkultur i England, og mener noen gnisninger på treningsfeltet ikke trenger å være et problem.

- At du har dytting eller verbale sammenstøt trenger ikke nødvendigvis være negativt for det som skjer på banen. Du spiller faktisk fotball på jobb hver dag. Men det skal ikke ende med at folk brekker armer og bein og neser, selvsagt.

- Men er det vanskelig å vite hvor den grensa går?- Nei. Har du spilt fotball sjøl vet du hvor grensa går, sier Østenstad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer