Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Østenstad vil vekk

Egil Østenstad måtte bli hjemme da Blackburn dro på treningsleir på La Manga denne uka. Nå vil nordmannen vekk fra klubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Østenstad er langt bak i spisskøen i Blackburn om dagen. For øyeblikket er Matt Jansen, Marcus Bent, Ciccio Grabbi og Mark Hughes foran ham. Bare en gang har Østenstad vært på banen denne sesongen - som innbytter mot Aston Villa.

At Østenstad ikke en gang fikk være med i troppen som dro på treningsleir på La Manga tidligere i uka, sier litt om situasjonen.

Da et ungdommelig reservelag slo Leeds-reservene 4-0 denne uka, var Østenstad den eneste Blackburn-spilleren med a-lagserfaring.

Nå vil han bort, men han tror det blir vanskelig å finne seg en ny toppklubb.

- Det blir vanskelig å få seg en ny Premier League-klubb fordi alle managere er under press for å hente spennende nykommere. En får bare se om noen er interessert, så får jeg ta en avgjørelse hvis noe dukker opp, sier Østenstad ifølge FootballNews.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart