KLAR FOR CITY:  Nicolas Otamendi.  Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR CITY: Nicolas Otamendi. Foto: NTB ScanpixVis mer

Otamendi klar for City

Kommer fra Valencia.

Manchester City har sikret seg den argentinske midtstopperen Nicolás Otamendi fra Valencia.

27-åringen signerte torsdag en femårskontrakt med de lyseblå fra Manchester, bekrefter klubben selv.

Otamendi, en taklingssterk midtstopper som også er meget solid i lufta, har i lengre tid vært koblet til City. Spekulasjonene skjøt ytterligere fart da argentineren ikke ble tatt med i Valencias kamptropp til mesterligamøtet med Monaco onsdag.

Otamendi blir de lyseblås tredje store signering denne sommeren. Fra før er Raheem Sterling og Fabian Delph hentet til klubben.

- Jeg er her for å gi mitt aller beste, og for å kjempe kamp for kamp for å løfte City til de store høyder så lenge som mulig. Jeg håper jeg får oppleve å vinne flere cuper og ligatitler, sier 27-åringen til klubbens nettsider.

Manuel Pellegrini er storfornøyd med å ha forsterket midtforsvaret.

- Nicolás Otamendi var udiskutabelt den beste forsvarsspilleren i La Liga sist sesong. Jeg er lykkelig over å ha fått tak i en spiller av det kaliberet, sier han.

I City blir Otamendi del av en stadig voksende argentinsk gruppering. Landsmennene Sergio Agüero, Martín Demichelis og Pablo Zabaleta er allerede i klubben.

- Som fotballspiller har Nicolas alle kvalitetene som skal til for å bli en suksess i Premier League. Han er sterk, han er taklingssterk og han er meget god teknisk, sier Pellgrini.

Manchester City har åpnet årets sesong strålende. Sist helg ble det 3-0-seier over regjerende ligamester Chelsea

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram