<strong> KLAR FOR CITY:</strong>  Nicolas Otamendi.  Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR CITY: Nicolas Otamendi. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Otamendi klar for City

Kommer fra Valencia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Manchester City har sikret seg den argentinske midtstopperen Nicolás Otamendi fra Valencia.

27-åringen signerte torsdag en femårskontrakt med de lyseblå fra Manchester, bekrefter klubben selv.

Otamendi, en taklingssterk midtstopper som også er meget solid i lufta, har i lengre tid vært koblet til City. Spekulasjonene skjøt ytterligere fart da argentineren ikke ble tatt med i Valencias kamptropp til mesterligamøtet med Monaco onsdag.

Otamendi blir de lyseblås tredje store signering denne sommeren. Fra før er Raheem Sterling og Fabian Delph hentet til klubben.

- Jeg er her for å gi mitt aller beste, og for å kjempe kamp for kamp for å løfte City til de store høyder så lenge som mulig. Jeg håper jeg får oppleve å vinne flere cuper og ligatitler, sier 27-åringen til klubbens nettsider.

Manuel Pellegrini er storfornøyd med å ha forsterket midtforsvaret.

- Nicolás Otamendi var udiskutabelt den beste forsvarsspilleren i La Liga sist sesong. Jeg er lykkelig over å ha fått tak i en spiller av det kaliberet, sier han.

I City blir Otamendi del av en stadig voksende argentinsk gruppering. Landsmennene Sergio Agüero, Martín Demichelis og Pablo Zabaleta er allerede i klubben.

- Som fotballspiller har Nicolas alle kvalitetene som skal til for å bli en suksess i Premier League. Han er sterk, han er taklingssterk og han er meget god teknisk, sier Pellgrini.

Manchester City har åpnet årets sesong strålende. Sist helg ble det 3-0-seier over regjerende ligamester Chelsea

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer