Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Otamendi slaktes etter pinlig filming: - Et under at han overlever

Leicester-fansen koste seg over 0-0 mot City, gratis øl og en god latter da Otamendi viste svakt skuespillertalent.

FILMET PÅ OVERTID: Nicolás Otamendi burde skamme seg over dette skuespillet. Foto:
Action Images via Reuters / Carl Recine
FILMET PÅ OVERTID: Nicolás Otamendi burde skamme seg over dette skuespillet. Foto: Action Images via Reuters / Carl Recine Vis mer

• Leicester - Manchester City 0-0 (0-0)

(Dagbladet): Det var Premier Leagues to mestscorende lag som møttes på King Power Stadium. Men de som hadde håpet på et målrikt toppoppgjør mellom Leicester og Manchester City, fikk aldri krysset av det ønsket på ønskelista.

Leicester-fansen var imidlertid i hundre gjennom samfulle 90 minutter av toppoppgjøret. Kanskje var en del av årsaken at hjemmefansen fikk gratis øl fra eierne før kampen.

I fraværet av scoringer var straffesparket Sergio Agüero aldri fikk og Nicolás Otamendis latterlige filming på overtid det mest bemerkelsesverdige.

I BAKKEN: Her ville Sergio Agüero ha straffespark. Det burde han trolig ha fått.
Foto: Action Images via Reuters / Carl Recine
I BAKKEN: Her ville Sergio Agüero ha straffespark. Det burde han trolig ha fått. Foto: Action Images via Reuters / Carl Recine Vis mer

Otamendi kastet seg i bakken på like teatralsk vis som Rivaldo i VM i 2002 og blir nå slaktet fra en rekke ulike hold.

- Ai, ai. Det er et under at han overlever, sier TV 2-kommentator Kasper Wikestad ironisk om Otamendis pinlige skuespill.

- Otamendi er en tøffing. Derfor blir det enda mer patetisk når han gjør slikt, supplerer Tottenham-legenden Erik Thorstvedt i Premier League-studio.

- Et muskelberg med tøff sveis og tatoveringer gjør det der. Så fryktelig, fryktelig pinlig Otamendi. Gi'n fem kamper på tribunen, skriver Max-reporter Jonas Berg Johnsen på Twitter.

Sterling og Vardy Manchester City har slitt på fremmed gress denne sesongen, men åpnet best borte mot kontringssterke Leicester og skapte en stor målsjanse etter 18 minutter.


Raheem Sterling brukte hurtigheten og utnyttet bakrommet, men lagkompisen Kevin De Bruyne klarte ikke å overliste Kasper Schmeichel i Leicester-buret.

Gjestene fra Manchester hadde ballen mest, men mot slutten av 1. omgang viste Leicester hvorfor de har sjokkert hele fotballverden denne sesongen. Plutselig, i løpet av et halvminutt, skapte vertene to gode sjanser.

Først var Marc Albrighton plutselig helt alene på bakerste stolpe, men kantspilleren fikk ikke ballen i mål. Dernest spilte Riyad Mahrez fri Jamie Vardy, som skjøt over alene med Joe Hart.

Snytt for straffe Etter pause åpnet lagene noe friskere. City var svært nær scoring da både Sergio Agüero og Yaya Toure fikk gode skuddmuligheter, mens N'Golo Kante var farlig frempå for vertene.

Like før Agüero ble byttet ut, falt han i bakken og ropte på straffe. Argentineren fikk ikke medhold av dommeren, men burde ha fått straffesparket han etterlyste.


Etter 64 minutter raget Nicolás Otamendi høyest på en corner, men nok en gang hang Schmeichel med på notene. Like etter prøvde Christian Fuchs seg i motsatt ende, men Joe Hart stod i veien.

Begge lagene hadde sine sjanser, men ingen klarte å gjøre det de har gjort mest i Premier League denne sesongen: å score mål.

Dermed endte det 0-0 i toppkampen.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media