Oustorp ferdig som trener i Drammen

- Jeg synes dette er leit.

FERDIG: 
Trener Geir Oustorp er blitt enig med Drammen Håndballklubb om en sluttpakke 
Foto: Lise Åserud / Scanpix
FERDIG: Trener Geir Oustorp er blitt enig med Drammen Håndballklubb om en sluttpakke Foto: Lise Åserud / ScanpixVis mer

Trener Geir Oustorp er blitt enig med Drammen Håndballklubb om en sluttpakke mandag, melder Drammens Tidende.

Det har vært en del kommunikasjonsproblemer i klubben blant annet mellom trener og spillere. På årsmøtet fikk det sittende styret ikke lenger tillit, og det er jobbet i kulissene for å få et nytt styre på plass.

Oustorp fikk forlenget sin kontrakt med ett år av det samme styret etter at spillerne rapporterte om problemene med treneren før jul.

- Vi har vurdert mange muligheter for å komme videre i DHK, og løsningen vi har kommet fram til nå er at vi og Geir (Oustorp) er blitt enige om en sluttpakke som frigjør han fra kontrakten, sier lederen av interimsstyret i klubben, Svein Tore Moe.

Moe ønsker ikke å kommentere innholdet i sluttpakken, og understreker at det ikke er snakk om en oppsigelse. Geir Oustorp betegner situasjonen som trist.

- Jeg synes dette er leit. Jeg hadde ett år igjen av kontrakten var helt trygg på at jeg skulle få avslutte perioden, sier Oustorp.

Spillerne fikk beskjeden av Moe i garderoben før mandagens trening. Assisterende trener Tom Morten Svendsen kommer til å styre treningene de neste dagene.

(NTB)