Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Oustorp overtar Drammen

- Førstevalget vårt.

NY DHK-TRENER: Tidligere Byåsen-trener Geir Oustorp, her fra en landslagstrening i Ohrid i 2008, er ny Drammen-trener. Foto: Gorm Kallestad  / SCANPIX .
NY DHK-TRENER: Tidligere Byåsen-trener Geir Oustorp, her fra en landslagstrening i Ohrid i 2008, er ny Drammen-trener. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX . Vis mer

Geir Oustorp blir ny trener for håndballklubben Drammen neste sesong.

Den tidligere Byåsen-treneren er enig med klubben om en treårskontrakt, skriver Drammens Tidende og Aftenposten.

Han overtar etter Marinko Kurtovic.

- Geir har vært vårt førstevalg helt siden vi satte opp bruttolisten over trenerkandidater, og vi begynte å jobbe med ham med en gang, sier daglig leder Jon-Einar Hovland i DHK til Drammens Tidende.

Flere spillere forlater klubben etter årets sesong, og Oustorp regner med at han må bygge et nytt lag.

- Med tanke på at så mange forsvinner er det godt å komme til en klubb med ressurser og tradisjoner når et nytt lag må bygges, sier Oustorp til Aftenposten.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling