ARRESTERT: Disse chilenske supporterne stormet pressesenteret i håp om å få med seg Spania - Chile. Det gikk ikke helt som de håpet. Foto: AFP PHOTO / YASUYOSHI CHIBA / NTB Scanpix
ARRESTERT: Disse chilenske supporterne stormet pressesenteret i håp om å få med seg Spania - Chile. Det gikk ikke helt som de håpet. Foto: AFP PHOTO / YASUYOSHI CHIBA / NTB ScanpixVis mer

Over 100 billettløse Chile-fans stormet pressesenteret på Maracanã

Arrestert.

Chilenske fotballfans uten billett til VM-kampen mot Spania tvang seg onsdag adgang til pressesenteret på Maracanã. 

Tilhengerne presset seg forbi sikkerhetsvakter ved presseinngangen og stormet inn i pressesenteret foran forbløffede journalister.

Vakter løp etter chilenerne, som ikledd landslagets røde drakter prøvde å ta seg videre inn i stadionanlegget. De fleste av dem ble pågrepet.

Det var flere dusin chilenere som stormet gjennom pressesenteret, og i tumultene ble skap og bord ødelagt, melder nyhetsbyrået DPA.

Dagbladets Lars Kvam meldte følgende fra Maracana: 

- Jeg sto i billettkø for å få billett til kampen. Så ser jeg utenfor vinduet at et par hundre chilenere bryter seg igjennom og stormer inn i pressesenteret. 

Han fortsetter:

- Det så ut som fans, og når vi så det tror jeg ingen lenger følte at det var skummel. Det vi derimot tenkte var at «disse kommer til å få problemer med det brasilianske politiet».

SKADER: Denne døren fikk skader.Foto: AP Photo/Akmal Rajput/NTB Scanpix
SKADER: Denne døren fikk skader.Foto: AP Photo/Akmal Rajput/NTB Scanpix Vis mer

(NTB)