Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Over 100 fra Owen

Michael Owen scoret fire mål mot West Bromwich og er oppe i 102 Premier League-mål.

Det har tatt under seks år for Michael Owen å runde hundre mål i Premier League. Han debuterte som 17-åring i mai 1997 - og scoret selvsagt i debuten. Sjøl var Owen sedvanlig beskjeden i går:

- Når vi lager så mange sjanser, vil alltid spissene score en del mål, sier han.

Gir skamros

Liverpool-manager Gerard Houllier lot selvsagt ikke anledningen gå fra seg til å skamrose Owen etter 23-åringens gedigne oppvisning på The Hawthorns i går.

- Michael har utviklet alle sidene ved spillet sitt. Han har god teknikk. Venstrebeinet, hodespillet og pasningsspillet er blitt bedre. Han er sterkere og mister sjelden ballen, skryter Houllier.

Og kommer med en frisk spådom:

- Jeg tror de neste hundre målene hans kommer mye raskere enn de første, sier Houllier.

Og det tempoet Owen holdt i andre omgang i går, gir ekstra grunn til å merke seg managerens ord. 3- 0, 4- 0 og 5- 0 kom i løpet av 18 minutter - et ekte hattrick.

Owen ga Liverpool ledelsen etter et kvarter, mens Milan Baros (21) fikk ramme inn Owen-trippelen med 2- 0 og 6- 0 i starten og slutten av andre omgang.

God Baros

To av målene i Owens hattrick var for øvrig returer på skudd fra Baros, så også tsjekkeren hadde grunn til å feire.

Seieren betyr at Liverpool tok igjen Chelsea, som bare klarte uavgjort mot Fulham. De to lagene ligger ett poeng bak Newcastle på tredjeplass.

RUNDET HUNDRE: Michael Owen scoret sine Premier League-mål nummer 99, 100, 101 og 102 i går. Han er tiendemann over hundre mål i Premier Leagues tiårige historie. Her jubler han etter gårsdagens fjerde. <!--FOTO-->
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media