Over 20 runder med spenning og moro!

Vi har gjort det enklere for deg! Nå kan du melde deg på Mitt drømmelag med mobiltelefonen din. Over 20 runder med spenning, laguttak og kanskje premier venter deg!

Mange har etterlyst muligheten for å melde seg på fotballspillet

Mitt drømmelag via noen tastetrykk på mobilen. Fra i dag er det mulig. Prisen er 110 kroner, og da er du med resten av sesongen.

Tippeligaen blir ikke den samme uten Mitt drømmelag.

Du slipper med andre ord å overføre penger til en elektronisk lommebok, og velger heller å betale regninga på den neste mobilfakturaen.

Litt dyrere

Prisen for å melde seg på med mobil er litt høyere enn ved å overføre penger til en Payex-konto. Årsaken er at teleoperatørene Telenor og NetCom krever et ganske høyt vederlag for å belaste din mobilregning for deltagelse. Vi dekker kun inn deler av dette beløpet, resten må du dessverre betale så lenge ikke teleselskapene gir etter for sine høye vederlag.

Enkelt og greit

Logg deg inn på

Mitt drømmelag her!

. Har du StartPass fra før (de som har vært med tidligere sesonger) er det bare å logge seg inn.

Først kommer du til en side hos Payex, og du får automatisk opprettet en Payex-konto når du kommer ditt. Velg løsningen for å betale med mobiltelefon dersom det er det du ønsker. Du må verifisere nummeret ditt ved å taste inn en tallkode du får tilsendt som sms på mobilen. Når det er gjort, bekrefter du at du vil bli belastet 110 kroner på mobilregningen din.

Har du ikke StartPass fra før må du først registrere det. Det er forøvrig inngangsbilletten din til mange andre spennende tjenester fra Dagbladet.no og Start.no. Blant annet kan du bruke vennetjenesten Blink, du kan delta i debatter og du kan kjøpe sms-tjenester på en enklere og billigere måte hos Start.no.

Har du eventuelle spørsmål om betalingssystemet kan du sende disse til Arve Vassbotten, sjefen for

Mitt drømmelag

.

Trykk på teksten i sirkelen for å belaste mobilregninga for deltagelse i Mitt Drømmelag. Enkelt og raskt.