ANNONSØRINNHOLD

Mål: Fenerbahces Bekir Irtegun scorer et flott mål mot Marseille i Europa League på dette bildet. Dagbladets oddstipper tror laget tar en ny hjemmeseier i kveld. Foto: AP Photo/Claude Paris.
Mål: Fenerbahces Bekir Irtegun scorer et flott mål mot Marseille i Europa League på dette bildet. Dagbladets oddstipper tror laget tar en ny hjemmeseier i kveld. Foto: AP Photo/Claude Paris.Vis mer

Over 200 prosent avkastning denne uka

Dagbladets oddstipper Lars Dybwad har hatt en god uke, måned og høst. Her er torsdagstipsene!

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i sin oddsblogg. 

Et nytt design på Dagbladets oddstipssider er på plass for å håndtere Norsk Tippings «nye» Langoddsen, og dette er et skritt i riktig retning.

Det viktigste er uansett kvaliteten på tipsene, og den er fortsatt god. Høsten har vært lønnsom for de som har fulgt Dagbladet-tipsene trofast, og denne uken har startet strålende med en 4,30-oddser og ren 5-oddser inn så langt, for en avkastning på nærmere 250 prosent.

Traff på 7 av 8 Champions League kamper i går kveld. Fikk en kommentar fra en leser som hadde satset på alle syv kampene, og fått over 1.000 i odds!

I kveld er det siste runde i Europa League. Ikke enkelt, med mange betydningsløse kamper, men jeg har likevel funnet frem til en hjemmeseier som ser brukbar ut:

Fenerbache - Borussia Mönchengladbach
Odds: 1,80 - 3,15 - 3,30

Europa League, gruppe C. Fenerbache har vært suverene i denne gruppen og står med 13 poeng. Er klare som gruppevinnere, og har kun avgitt poeng i hjemmekampen mot Marseille (2-2). Vant det motsatte oppgjøret av dette 4-2. Det forventes at begge lag roterer ganske mye i sitt vante mannskap til denne kampen, som også er betydningsløs for bortelaget. Blir nummer to i gruppa uansett hva som skjer, og Borussia Mönchengladbach har latt det meste av førstelaget være igjen hjemme i Tyskland. Det ser ut til å bli to reservelag mot hverandre i denne, og da tror jeg hjemmelaget skal ha en fin sjanse til seier. Klikk her for å satse 100 kroner på dagens utvalgte spill.

Alle tipsene for kvelden ser du på Dagbladets oddstipssider

Husk: Spill aldri for mer enn du har råd til å tape. 

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.