Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Over 200 prosent avkastning denne uka

Dagbladets oddstipper Lars Dybwad har hatt en god uke, måned og høst. Her er torsdagstipsene!

Mål: Fenerbahces Bekir Irtegun scorer et flott mål mot Marseille i Europa League på dette bildet. Dagbladets oddstipper tror laget tar en ny hjemmeseier i kveld. Foto: AP Photo/Claude Paris.
Mål: Fenerbahces Bekir Irtegun scorer et flott mål mot Marseille i Europa League på dette bildet. Dagbladets oddstipper tror laget tar en ny hjemmeseier i kveld. Foto: AP Photo/Claude Paris. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i sin oddsblogg. 

Et nytt design på Dagbladets oddstipssider er på plass for å håndtere Norsk Tippings «nye» Langoddsen, og dette er et skritt i riktig retning.

Det viktigste er uansett kvaliteten på tipsene, og den er fortsatt god. Høsten har vært lønnsom for de som har fulgt Dagbladet-tipsene trofast, og denne uken har startet strålende med en 4,30-oddser og ren 5-oddser inn så langt, for en avkastning på nærmere 250 prosent.

Traff på 7 av 8 Champions League kamper i går kveld. Fikk en kommentar fra en leser som hadde satset på alle syv kampene, og fått over 1.000 i odds!

I kveld er det siste runde i Europa League. Ikke enkelt, med mange betydningsløse kamper, men jeg har likevel funnet frem til en hjemmeseier som ser brukbar ut:

Fenerbache - Borussia Mönchengladbach
Odds: 1,80 - 3,15 - 3,30

Europa League, gruppe C. Fenerbache har vært suverene i denne gruppen og står med 13 poeng. Er klare som gruppevinnere, og har kun avgitt poeng i hjemmekampen mot Marseille (2-2). Vant det motsatte oppgjøret av dette 4-2. Det forventes at begge lag roterer ganske mye i sitt vante mannskap til denne kampen, som også er betydningsløs for bortelaget. Blir nummer to i gruppa uansett hva som skjer, og Borussia Mönchengladbach har latt det meste av førstelaget være igjen hjemme i Tyskland. Det ser ut til å bli to reservelag mot hverandre i denne, og da tror jeg hjemmelaget skal ha en fin sjanse til seier. Klikk her for å satse 100 kroner på dagens utvalgte spill.

Alle tipsene for kvelden ser du på Dagbladets oddstipssider

Husk: Spill aldri for mer enn du har råd til å tape. 

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.