Klubben i mitt hjerte 2017

Over 3 000 klubber Norge rundt er med. Stem her!

Full mobilisering i Klubben i Mitt Hjerte.

STADIG FLERE MED: Til nå har 3 200 klubber kastet seg på årets Klubben i Mitt Hjerte. De kjemper om ære og 400 000 kroner i pengepremier.
STADIG FLERE MED: Til nå har 3 200 klubber kastet seg på årets Klubben i Mitt Hjerte. De kjemper om ære og 400 000 kroner i pengepremier. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

TRE nye lag har startet dagen med 10 000 kroner til klubbarbeidet sitt. Trekningen blant de klubbene som har samlet flere enn 50 stemmer sist døgn ga følgende resultat:

  • Hedrum Orienteringslag
  • Bangsund Idrettslag
  • Sandefjord Vikings Baseballklubb

De tilfeldige vinnerne viser samtidig bredden i Klubben i Mitt Hjerte. Dette er konkurransen som ikke gjør forskjell på store og små. Samtlige norske idrettsklubber har mulighet til å mobilisere fram 50 venner i løpet av ett døgn, og det er akkurat det stadig flere gjør.

Bare etter noen dagers avstemning nærmer det totale stemmetallet seg 70 000; et tall som forteller at kampanjen Klubben i Mitt Hjerte har satt seg som et fast høydepunkt i klubbarbeidet over hele Norge.

SAMTIDIG er det ekstra stas å bli den mest populære klubben i landet. Den tittelen har ligget hos Charlottenlund Sportsklubb i tre år på rad, men nå har trønderne fått nye utfordrere. Helt fra stemmestart sist helg har de vært presset av bynabo Utleira IL som kom på andreplass i fjor. Men også driftige Konnerud IL fra Drammen og Rogalands nye mønsterklubb Forus og Gausel følger teten sammenlagt.

I dag er lag som Ski Svømmeklubb, Ranheim IL og Raufoss fotball svært populære, og snart kommer toppklubbene Brann, Rosenborg og Vålerenga i siget. Om da ikke cupfinalist Sarpsborg 08 igjen markerer seg gjennom Klubben i Mitt Hjerte som Norges nye fotballfavoritt.

Valget er ditt helt fram til fredag 24.november kl.12.00, og du stemmer her: www.klubbenimitthjerte.no

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer